Vervelende uitspraken

Inmiddels ben ik alweer 34 weken zwanger, en mijn babybump blijft met de dag groeien. Grappig genoeg komen daar ook zat comments op van buitenstaanders. Ben je nou benieuwd naar de dingen die mij worden gevraagd en gezegd worden? Lees dan snel verder.

Hey bolle! 

Natuurlijk is dit liefkozend bedoeld. Maar het word toch echt gezegd. Ik schrok er zelfs een paar keer van. Ik bedoel, zwanger zijn is iets moois. En bolle vind ik nou niet iets wat dat symboliseert. Maar goed, ik weet wie het zegt, maar ik kan mij voorstellen dat er ook zat vrouwen zijn die daar heel erg onzeker over worden. En dat willen we toch niet?

Zo, is dat er echt maar eentje?

Haha, ja het is er echt maar eentje. Weet je het zeker? JA! Ik ben nou eenmaal het soort persoon dat een flinke buik krijgt. Sommige dames blijven heel mooi slank. Nou ik dus niet. Sterker nog, ik ben nou eenmaal een maatje meer. En TROTS! 

Je bent vast flink aangekomen?

Grappig dat je dat zegt. Nee, ik ben niet veel aangekomen. Doordat ik weken boven de pot heb gehangen ben ik juist veel afgevallen. En sinds er een baby in mijn buik zit ter grote van een meloen heb ik ook moeite met een “normale” maaltijd binnen te krijgen. Ik eet juist minder, gezonder en voel me erg goed. Maar fijn dat jij denkt dat ik flink ben aangekomen.

Soms kan ik echt gillen. Dan denk ik wel eens, hoe zou jij het vinden als ik zo tegen je zou doen en je zou niet eens zwanger zijn? Dit is toch niet hoe we met elkaar om horen te gaan? Iedere vrouw is mooi op haar eigen manier. Zwanger of niet. Laten we daar gewoon eens aardiger over zijn.

Wat zijn de meest vervelende uitspraken die er tegen jou ooit gezegd zijn?

Vervelende uitspraken - Weet je zeker dat het er maar eentje is?