Daar sta je dan, de bevalling achter de rug en op naar huis. En na een paar dagen genieten van alle hulp die je krijgt van de kraamhulp sta je er toch echt alleen voor. Des te meer reden om dit artikel te lezen want ik deel mijn top 5 baby musthaves met je. En als kers op de taart maak je ook nog eens kans op een pakket met deze 5 toppers!

Als nieuwe moeder kan het hele “baby” wereldje overweldigend zijn. Alle goedbedoelde (maar soms ook verwarrende) adviezen, de 100 soorten flesjes, soms weet je gewoon niet meer waar je moet beginnen. Ook ik zat in dat bootje toen ik voor het eerst moeder werd. Toch heb ik door de jaren heen een aantal handige baby musthaves gevonden waar ik echt niet meer zonder kan. En zoals ik al zei deel ik ze met je in dit artikel én mag ik ook nog eens een van mijn lieve lezers blij maken met dit pakket.

Top 5 baby musthaves 1.jpg

Fopspeen

Een fopspeen klinkt heel logisch, maar voor welk speentje ga je dan. Nou naar mijn idee is er maar 1 merk dat de fijnste speentjes maakt en dat is de Difrax fopspeen. Het vlinderschildje waar de speentjes van Difrax van voorzien zijn zorgen er voor dat het neusje vrij blijft. Zelf vinden we de Woezel en Pip variant erg leuk.

Fopspeen koordje

Wanneer je kleintje gehecht is aan zijn speentje wil je natuurlijk niet dat je hem constant moet zoeken. Kleintjes zijn nu eenmaal bewegelijk en het komt dan ook vaak zat voor dat je de speentjes kwijt raakt. Door een speenkoordje te gebruiken voorkom je dat je continue aan het zoeken bent naar het speentje!

Top 5 baby musthaves en win.jpg

De Difrax fles

Wij zweren hier thuis bij de flessen van Difrax. Het is niet voor niets dat de S-fles de nummer 1 fles in Nederland is. De Anti-Colic S-fles heeft een gepatenteerd anti-colic systeem in de bodem van de fles. Dit voorkomt darmkrampjes, boeren en spugen. En zeg nou zelf, het design is toch ook gewoon super! Maar ook de fles met handgreep is hier een hit. Zo heeft je kleintje het flesje makkelijk zelf in de hand en kan hij/zij zelf drinken.

YouTube video

Een 3-in-1 bijtring

Ook dit is tijdens het eerste jaar onmisbaar. Kleintjes worden groot, en gaan dus ook tandjes krijgen. En geloof mij maar, dit is iets waar ze erg veel last van kunnen krijgen. Deze bijtring kan dan ook echt enorm veel helpen. Hij lijkt op een vosje, en is daarbij heel makkelijk vast te houden voor je baby. Wat overigens ook erg fijn is voor de kleintjes is als je de bijtring voor gebruik even koelt in de koelkas. Dit verlicht gelijk de pijn. Iedere hoek van deze bijtring heeft een eigen vorm. Zo is de smalle kant voor bij doorkomende kiekjes en de hoek met de dikkere kussentjes perfect voor de voortandjes. Leuk weetje, de 3-in-1 bijtring is is samenwerking met logopedisten ontworpen!

Olifant Elliot

Hier kunnen we niet zonder Olifant Elliot. Deze lieve zachte knuffel is ideaal voor wanneer ze nog zo klein zijn. Hij is namelijk “plat” waardoor hij makkelijk vast te houden is. En daarbij is hij toch ook super leuk om te zien vind je niet?

Duurzaamheid vinden ze bij Difrax belangrijk. Ze streven continue naar de meest duurzame verpakkingen, materialen en keuzes voor hun producten. Zoals ze zelf ook zeggen, Wecare. “We Care voor de beste materialen voor je kindje, en natuurlijk het milieu!”

WIN het Baby musthaves pakket van Difrax!

Wil jij graag kans maken op dit mega leuke baby musthaves pakket? Volg dan onderstaande stappen en maak kans op dit toffe pakket!

  • Volg Jamey.nl op een of meerdere socials:  Instagram/ Facebook/ TikTok
  • Laat een berichtje onder dit blog met waarom jij graag wilt winnen!

Deel je de winactie? Vergeet dan niet mij te taggen!  De winnaar ontvangt over 1 week bericht via mail of DM van mij!

Top 5 baby musthaves + winactie!