Pink Gellac Island Wave Hoofdfoto

Vandaag laat ik jullie de Pink Gellac Island Wave Collectie zien. Deze collectie is afgelopen zomer gelanceerd maar wil toch nog deze collectie graag met jullie delen omdat hij prachtig is en daarnaast zit er een kleur in die bij veel mensen een groot favoriet is. De Island Wave collectie bevat vijf tropische kleuren. Kijk je gauw mee naar mijn review en swatches?

Pink Gellac Island Wave Collectie

Over Pink Gellac Island Wave Collectie

De Pink gellac Island Wave collectie is een zomerse collectie met vijf prachtige tropische kleuren. De collectie is nu ook heel voordelig verkrijgbaar in deze Color box. Met deze collectie neemt Pink Gellac je mee naar een ultieme vakantiebestemming! De kleuren zijn ook perfect om te verwerken in een nail art, vanwege de hoge kleur pigmentatie.

De kleuren van de Island Wave Collectie:

  •  299 Coco White
  • 300 Light Blue
  • 301 Azure Blue
  • 302 Lime Green
  • 303 Mermaid Green

Pink Gellac Island Wave Collectie

Island Wave Collectie – 299 Coco White

Coco White is een witte lak met een creamy finish. Deze kleur is ook perfect om te verwerken in een nail art of een mooie french manicure. De lak dekt mooi met twee dunne laagjes.

299 Coco White is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Island Wave Collectie

 Island Wave Collectie – 300 Light Blue

Light Blue is zoals de naam het al zegt een hele mooie zachte kleur blauw. Een kleur die zowel in de zomer maar ook lente erg mooi is. De kleur is rustgevend en helder en heeft een creamy finish. Ook deze dekt goed met twee laagjes.

300 Light Blue is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Island Wave Collectie

 Island Wave Collectie – 301 Azure Blue

Azure Blue is een hele heldere en opvallende blauwe kleur die mij gelijk doet denken aan de zee. De kleur steekt heel mooi af bij een zon gebruinde huid en is ook prachtig voor op de teennagels. Azure Bluw heeft ook een creamy finish en dekt met twee laagjes.

301 Azure Blue is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Island Wave Collectie

 Island Wave Collectie – 303 Mermaid Green

Mermaid Green is de grote favoriet zoals ik in het begin al aangaf. En ik denk bij het zien van de kleur dat je wel begrijpt waarom. Het is een intense turquoise achtige kleur met glitter, die de lak nog meer diepte geven. Pink Gellac noemt dit ook wel het paradepaardje van de Island Wave collectie.

303 Mermaid Green is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Island Wave Collectie

Island Wave Collectie – 302 Lime Green

Lime Green niet alleen een hele mooie kleur voor de zomer maar ook voor de herfst vind ik hem goed kunnen, zeker in combinatie met een nail art als een contrast kleur. Lime Green is een groene kleur met een gele ondertoon. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

302 Lime Green is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Pink Gellac Island Wave Collectie

 

Pink Gellac Island Wave Collectie Box is online verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €65,00

Pink Gellac Island Wave Collectie