Hoofdfoto The Body Shop

Standaard na het douchen of een bad verzorg ik mijn huid altijd extra met een bodylotion, olie of in dit geval nu een body yogurt. Sinds een paar weken gebruik ik de Body Shop Body Yogurt. Ze zijn verfrissend, hydraterend en de geuren zijn zo lekker. In deze review ga ik meer in op de werking en geuren, lees je mee?

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Body Yogurt

Over de Body Yogurt

De Body Yogurt van The Body Shop hebben een gelachtige structuur. De formule trekt snel in en geeft gelijk de hele dag een heerlijke hydratie.

Ik heb vier varianten ontvangen die ik met veel plezier voor jullie getest heb:

  • Moringa
  • Pink Grapefruit
  • Zesty Lemon
  • Cool Cucumber

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Body Yogurt

Moringa

Ik begin de review gewoon gelijk met mijn grote favoriet; de Moringa. De geur is zo heerlijk, zacht en intens. Deze geur zullen de meeste denk ik wel heel lekker vinden. Na het douchen is smeer ik mijn hele lichaam ermee in en zelfs de volgende ochtend ruik ik de geur nog op mijn huid. Ondanks de gelachtige structuur trekt het snel in en geeft gelijk hydratie en je huid voelt ook heerlijk zacht aan.

Body Yogurt Moringa is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €10,00 200ml

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Body Yogurt

Pink Grapefruit

Eentje die het hier in huis ook goed doet, vooral bij mijn dochter is de Pink Grapefruit. Deze is heel fris en verkwikkend. Ik vind deze geur ideaal om te gebruiken in de ochtend, ik word er wel wakker van. Je ruikt goed de Grapefruit terug, hij is wel aanwezig maar daardoor kan ik extra lang van de geur genieten. De body yogurt pink grapefruit is verrijkt met grapefruitextract en biologische Community Trade-amandelmelk uit Spanje en heeft een heerlijk frisse citrusgeur. En wist je dat deze producten van The Body Shop ook nog eens als groot plus punt hebben dat ze vega zijn!

Body Yogurt Pink Grapefruit is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €10,00 200ml

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Body Yogurt

Zesty Lemon

Zesty lemon vind ik vooral voor een geur voor warme zomerse dagen. De Body Yogurt Zesty Lemon is een special edition van The Body Shop.  De geur van citroen ruik je heel goed, zo sterk dat het bijna lijkt alsof je pure citroen op je huid smeert.

Body Yogurt Zesty Lemon is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €10,00 200ml

The Body Shop Body Yogurt

The Body Shop Body Yogurt

Cool Cucumber

Ook de Cool Cucumber is een traktatie voor de huid. Heerlijk luchtig voelt hij aan op de huid en ook deze geur werkt verkwikkend. De yogurt bevat het sap van komkommers die de ‘verkeerde’ vorm hebben en daarom niet kunnen worden verkocht voor consumptie. Perfect om je huid een zomer lang koel te houden.

Body Yogurt Cool Cucumber is verkrijgbaar bij The Body Shop voor €10,00 200ml

The Body Shop Body Yogurt

Conclusie

Ik geniet echt van de Body yogurt. Ik had verwacht dat ze plakkerig zouden aanvoelen en niet heel snel zouden intrekken maar het tegendeel is waar. Mijn huid voelt na het insmeren gelijk zacht en blijft hele dag zeker gehydrateerd. De geuren zijn intens en aanwezig, heerlijk!

TIP! Wil je meer blogs lezen over The Body Shop producten? Klik dan hier.