Het is eindelijk zo ver! Vandaag zijn wij as we speak onderweg naar onze eerste stop op deze vakantie, namelijk Stuttgart. Maar voor vertrek schreef ik dit artikel nog even voor jullie.

Vakantie, betekend dat geen artikelen?

Nee, zeker niet! Ik heb nog een aantal dingen ingepland die ik voor mijn vakantie geschreven heb. Ik wil natuurlijk zo veel mogelijk genieten van mijn vakantie, en dat gaat niet als ik elke dag toch nog zit te werken. Dus om die reden zorg ik er altijd elke vakantie voor dat er het een en ander klaar staat. 

En social media?

Daar hoef je niet bang voor te zijn. Op social media (Instagram en Insta Stories) zal ik nog net zo actief zijn als altijd. Het kan zijn dat ik wat later dan gewend dingen upload maar dat zal dan voornamelijk aan mijn WiFi liggen.

Ik heb al eerder een keer een artikel geplaatst over wat ik deze zomer nou allemaal ga doen. We gaan namelijk een mini roadtrip naar Italië maken. We rijden heel rustig aan richting Venetie voor onze eerste week strand, waarna wij vervolgens naar het Gardameer vertrekken voor onze tweede week. Op de heenweg zullen wij nog stoppen in Stuttgart en de Dolomieten (daar wou ik zo graag heen!!). Over de terugreis zijn we nog niet uit. Dit zullen we gaandeweg wel gaan bepalen denk ik.

Een strandvakantie & naar het Gardameer? Hoe zal dat gaan met Noé haar huidje?

We hebben geen flauw idee. Het zal voornamelijk aftasten zijn en kijken wat wel en niet goed gaat met haar huid. De medicijnen hebben we in iedergeval bij ons. En verder gaan we gewoon heel hard duimen dat het goed gaat komen. Ze vind haar watertafel in de tuin ook enorm leuk altijd, en daar krijgt ze geen opvlammingen van. Dus laten we hopen dat het ook op het strand en in het zwembad goed gaat komen.

Voor tips, lees mijn artikel over zwemmen en eczeem.

Omdat er al veel vragen zijn gekomen over ons verblijf wil ik jullie vast laten weten dat ik onze twee vakantie bestemmingen ook uitgebreid ga beschrijven in een blog wanneer ik thuis ben. Dus geen zorgen, er komt een verslag aan!

Ik wens jullie allemaal een hele fijne zomervakantie toe!