Roadtrip andorra 2018 met de Peugeot 3008 SUV

Wat vliegt de tijd zeg! Het voelt nog maar als kortgeleden dat wij te gast waren bij Eurocamp Beeksebergen om onze zomervakantie plannen te bespreken. En nu is het eind volgende maand alweer zover. In dit artikel vertel ik jullie over onze plannen voor deze zomer. 

Zoals ik al vertelde zijn wij vorig jaar een weekendje weg geweest met Eurocamp. We waren toen uitgenodigd op het vakantiepark Beeksebergen om kennis te maken met hun en na te denken over onze plannen voor deze zomer. Nog helemaal verliefd op Italië waar we vorig jaar zomer 2 dagen op doorreis waren geweest hebben we met Eurocamp besloten dat we deze zomer erg graag weer terug wilde naar Italië. Zo gezegd, zo gedaan. Onze zomer vakantie naar Italië is geboekt!

YouTube video

Camping Union Lido

Camping Union Lido in Cavallino ligt vlakbij Venetie. Hier wil ik zo graag heen. Het was dan ook direct voor ons de beste keuze. De camping word ook wel omschreven als een 5-sterrenresort. Het is namelijk zo enorm luxe voor een camping. Er is een gigantisch waterpark, de camping ligt pal aan het strand en er is ontzettend veel te doen voor kinderen. Ze hebben zelfs een pretpark! Echt een gezinsvakantie bestemming dus.

Ik op een camping?!

Ja, ik schrok er eigenlijk ook een beetje van. Ik heb vroeger met mijn ouders altijd camping vakanties gehad. En daardoor was ik er ook gelijk een beetje van genezen. Sinds ik alleen op vakantie ga (of wel met vrienden of mijn vriend) zijn we alleen nog maar naar appartementen of hotels gegaan. De luxe van een eigen schone badkamer en normale bedden vind ik toch wel erg fijn. Maar tijdens mijn verblijf met Eurocamp in hun luxe stacaravans ben ik daar toch wel van genezen. Een stacaravan heeft alle luxe van een appartement, maar wel alle leuke gezinsfaciliteiten en activiteiten van een camping. Dus dachten wij, let’s give it a try! Wij gaan dus Glamping ervaren deze zomer.

Campeggio del Garda

Van Camping Union Lido naar het Gardameer

Na een heerlijke week genieten aan het strand bij Camping Union Lido vertrekken wij naar het Gardameer. Hier gaan wij verblijven in een heuse Villatent. Zoals de naam al zegt, een villa, maar dan in een tent vorm. Denk hierbij aan verschillende slaapruimtes, een eigen keuken, zelfs een complete badkamer! Maar dan in een tent. Iets meer kampeer stijl dan een stacaravan. Maar als ik de verhalen en foto’s mag geloven is het ontzettend luxe! 

Wij zullen hier verblijven op de camping Campeggio del Garda. Dit ligt aan het zuidelijke puntje van het Gardameer en dit zou op loopafstand zijn van het stadje Peschiera del Garda. Ik ben nog nooit naar het Gardameer geweest en ben dan ook ontzettend benieuwd hoe dit gaat bevallen. Maar na afloop van ons verblijf zal ik jullie hier uiteraard meer over gaan vertellen!

dolomieten

Nog een kleine tussenstop

In totaal zullen we 2 weken in Italië blijven. Maar we nemen wat extra reisdagen omdat ik ook erg graag via de Dolomieten wil reizen. Een van mijn favoriete insta koppels Marie Fe en Jake Snow zijn hier onlangs geweest en het zag er zo betoverend uit. Gelukkig is het voor ons op de route dus kunnen we dit ook nog mooi bezoeken!

Dit waren onze plannen voor de zomer. Ik neem jullie uiteraard mee via mijn Insta stories, maar daarnaast zal ik ook gaan vloggen. Houd mijn socials dus in de gaten!