Het is alweer zo ver, wij zijn namelijk onze vakantie al aan het plannen! Vorig jaar zijn we op roadtrip door Europa geweest en hebben toen een tal van mooie plekken ontdekt. Maar een van deze plekken is ons zo bijgebleven dat we onze aankomende vakantie daar heel erg graag weer willen spenderen. Meer over weten? Lees dan snel verder.

Zoals je al een tijdje geleden hebt kunnen lezen zijn wij afgelopen zomervakantie drie weken door Europa getrokken. Zo zijn we door Frankrijk gereden naar Andorra, hebben wij heerlijk aan het strand gelegen in Spanje en zijn we op de terugrit ook nog door Italië geweest. En dat laatste land heeft ons hart toch wel gestolen. Daarom gaan wij dit jaar met Eurocamp weer terug naar dit prachtige land!

Afgelopen zomer zijn we in Milaan geweest. Echt een prachtige stad voor de shopaholics onder ons. En voor wanneer je een stedentrip aan het plannen bent is het ook zeker een aanrader. Er is zo veel moois te zien, en de mensen zijn echt ontzettend aardig. Maar om er nou echt vakantie te vieren, nee daarvoor hebben we dit keer gekozen om richting de zee te gaan!

Camping Union Lido

Met wat hulp van Eurocamp zijn we bij Camping Union Lido uitgekomen. Deze camping ligt aan het strand en ook op 45km afstand van Venetië. Wij zullen verblijven in de ruime Aspect stacaravan die echt van alle gemakken is voorzien. Het zal voor ons de eerste zomervakantie met zijn drieën zijn waar we echt op een camping verblijven. Ik ben dus enorm benieuwd hoe dit gaat bevallen!

Win €200 voor jouw vakantie!

Je leest het goed! Ik ga namelijk ook een van jullie blij maken met €200 reistegoed voor jouw eigen Eurocamp vakantie. Het tegoed van €200 is te besteden bij een verblijf van minimaal 3 nachten, op basis van beschikbaarheid. Het geld echter wel alleen voor nieuwe reserveringen.

Extra's zoals bedlinnen, strandlakens of een keukenpakket zijn voor eigen rekening bij te boeken

Geldig op een vakantie in 2019

strikt persoonlijk, niet overdraagbaar en niet inwisselbaar tegen contanten

Meedoen?

Laat mij dan op Instagram, Facebook of hieronder weten waar jij graag heen zou willen met Eurocamp. De winnaar zal ik kiezen uit alle reacties. Over twee weken zal ik dan de winnaar een DM, PB of e-mail sturen.

Wij genieten nu al van de voorpret. Alvast kijken wat we allemaal willen gaan doen, en natuurlijk welke route we gaan nemen. Wie weet stoppen we ook nog even bij Disneyland Parijs?

Ben jij ook al bezig met het plannen van je volgende zomervakantie?