Makeup Revoltution is een populair make-upmerk en dat is niet zonder reden. Ze hebben namelijk prachtige dupes van zeer goede kwaliteit. Ik laat jullie vandaag drie mooi producten van dit merk zien! Lees je gauw mee?

Makeup Revolution Reloaded Provocative

Dit palette bevat 15 oogschaduwtinten. Ik vind persoonlijk deze kleuren combinatie geweldig van roze, bruin tot aubergine. Het is een combinatie van matte en shimmer oogschaduws. Met dit palette kan je zowel een lichte als een zwaardere look maken.

De oogschaduws hebben zoals je zit een mooi sterk pigment en zijn makkelijk te blenden. Dit palette pak ik er nu dagelijks bij met veel plezier. Als je de oogschaduw aanbrengt heb ik heel licht last van wat fall-out maar dat is dan ook het enige kleine minpuntje wat ik kon vinden.

Makeup Revolution is o.a. verkrijgbaar bij Notino palette vanaf €4,90

Makeup Revolution Cheek Kit ‘Don’t Hold Back’

Cheek Kit bevat twee blushes en twee highlighters. Het zijn mooie warme tinten en is een plaatje om te zien. Door het marble effect krijg je hiermee een multi-dimensioneel effect op de huid. Je kan dit palette gebruiken om je look te definiëren, highlighten en contouren.

De highlighters geven in de zon een prachtige glans. Voor een mooi effect heb je maar een klein beetje nodig. De formule is heel zacht en blend mooi en gelijkmatig uit.

Makeup Revolution Cheek Kit ‘Don’t Hold Back’ is online verkrijgbaar bij Notino voor €4,90

Makeup Revolution Pore Blur Primer

Heb jij last van grote poriën dan is deze primer misschien ook iets voor jouw! Hij minimaliseert de poriën met als resultaat een zachte huid en een goede basis om je foundation op aan te brengen. De primer is luchtig en doet me een beetje denken aan een mousse. De primer is vegan en parabenen vrij.

Makeup Revolution Pore Blur Primer is online verkrijgbaar bij Notino voor €7,10

Dit soort mooie producten maken me altijd gelijk blij! Vooral de palettes pak ik er dagelijks met veel plezier bij. En naast dat de kwaliteit gewoon super goed is van Revolution is het ook een heel betaalbaar.