Dit zal ik écht nooit meer doen!

Je kent het vast wel. Van die dingen die je ooit hebt gedaan maar waar je nu van zegt, nee nooit meer. Ik heb een lijstje gemaakt van de dingen die ik écht nooit meer zal doen.

Achtbaan? écht nooit meer!

Vroeger vond ik pretparken echt geweldig. Vooral de meest bizarre achtbanen, daar ging ik dan het liefst 10 x achter elkaar in. Maar tegenwoordig? Nee, mij niet gezien. Alleen het vanaf de grond kijken naar de loopings en kurkentrekkers doen mijn maag laten omrollen. Ik blijf lekker met beide benen op de grond, voor geen goud dat je mij nog in een achtbaan krijgt!

Dure abonnementen afsluiten voor niks

Hier was ik koningin in. Dure onzinnige abonnementen afsluiten voor totaal geen enkele goede reden. Zo had ik regelmatig een sportschool abonnement die ik hooguit 1 of 2 keer had gebruikt. Het kost zo veel geld, en waarvoor? 

In het kader van dure abonnementen…

Wat dacht je van die dure telefoon abonnementen waar je ook gelijk een toestel bij “krijgt”. Het kostte mij vaak veel en veel meer dan wanneer ik zelf een telefoon aanschafte. Maar ja, je krijgt er dan wel het allernieuwste toestel bij. Tegenwoordig geef ik daar niet zo veel meer om. Daarom heb ik tegenwoordig ook een Sim Only abonnement. Dit scheelt me ruim 50 euro in de maand vergeleken met een Sim Only. Een ding weet ik zeker, doe mij maar een Sim Only!

Koken terwijl ik helemaal in de serie zit

Dit is iets wat ik vaak genoeg heb gedaan. Ik kan niet heel goed koken, maar een basic pasta of AVG lukt mij prima.behalve dus als ik net helemaal in de serie zit, en eigenlijk al te laat ben met het koken. Dan gooi ik snel alles in de pan en kijk nog snel even om het hoekje naar de TV. Je raad het al, de aardappelen branden aan, het vlees kan in de kliko en uiteindelijk sta ik bij de friettent om avondeten te kopen. Nooit meer dus!

Kamperen in een tent

Nee, mij niet gezien meer hoor! Die tijd heb ik wel gehad. Vooral met een kleintje is dit het laatste wat ik nog zou willen doen. Doe mij maar een beetje ruimte, een eigen badkamer en bij voorkeur airco. Respect voor de gezinnen die het wel doen, maar ik pas en ga dan liever voor Glamping.

Midden in de nacht vertrekken

Ook dat is iets wat ik dus echt nooit meer ga doen. Wij hebben vorig jaar de beslissing genomen om rond midden nacht te vertrekken naar Spanje. Rond een uur of 5 begonnen we zo enorm in te kakken dat het echt een gevaar werd. We hebben toen op een duister parkeerterrein ergens in Luxemburg een uurtje geslapen. Maar nee, dit zou ik écht nooit weer doen. Dan maar iets later vertrekken.

Rot voelen over wat anderen denken

Dit is denk ik wel de beste advies wat ik ook kan geven. Maak je niet druk over wat andere voelen of denken. Jouw gevoel en jouw mening is wat telt. Ik heb me te lang laten sturen door wat andere zouden denken. En sinds ik me van deze rotte appels heb bevrijd voel ik mijzelf ook een stuk zekerder in mijn schoenen! Ik kan het iedereen aanraden. SoChicken schreef er ook een leuke blog over.

Heb jij ook van die dingen die je écht nooit meer gaat doen?