5 x favoriete feel good series Gilmore Girls

Iedereen die mij een beetje kent weet dat ik gek ben op series en films. Vandaag ga ik iets meer vertellen over mijn favoriete feel good series. Benieuwd welke ik onlangs heb gekeken en of het ook aanraders zijn voor jou? Lees dan snel verder.

Hart of Dixie

Een van de meest zoetsappige series ever. Hart of Dixie gaat over de dokter Zoe Hart. Wanneer je haar voor het eerst ziet denk je gelijk aan een fabuleus geklede New Yorker met ambities als hartchirurg. Maar om haar dromen waar te maken zal ze eerst een jaar verplicht moeten werken in een praktijk om te werken aan haar sociale vaardigheden. Zo komt ze terecht in Bluebell, Alabama waar ze in de praktijk gaat werken. Bluebell is een klein dorpje waar iedereen elkaar kent. Socialer krijg je het dus niet. Toch krijgt Zoe te maken met een hoop dingen. Van een relatie tot een break-up. Houd je van drama en heel veel humor? Dan is deze serie echt een aanrader!

Chesapeake Shores

Chesapeake Shores is een van de mooiste plekjes op aarde aan het water. De familie O’Brien is hier opgegroeid en hoewel ze allemaal uit elkaar zijn gegroeid na de scheiding keren ze nu allemaal weer terug na een schrik moment. Abby (een van de hoofdrolspeelsters) vertrekt met haar kinderen uit New York terug naar het plaatstje om haar zusje te helpen met haar Bed & Breakfast. Maar door haar vervelend scheiding en het her ontmoeten van haar jeugdliefde besluit ze toch te blijven in het prachtige Chesapeake Shores. Het is echt een feel good verhaal waarmee je lekker even kunt ontspannen. In totaal staan er nu 3 seizoenen op Netflix.

Gilmore Girls

Deze serie is de Godfather van alle feel good series. Het verhaal van een alleenstaande moeder met haar dochter in een klein dorpje waar iedereen elkaar kent. Moeder en dochter hebben een prachtige band die je niet snel ziet. Samen groei je op met deze twee prachtige vrouwen. Mocht je Gilmore Girls nog niet hebben gezien, doe dit dan direct! Het hoort bij de opvoeding wat mij betreft haha!

Grey’s Anatomy

Weer zo’n geweldige serie. Grey’s Anatomy verteld het verhaal van een groep hechte dokters en co-assistenten. Nou denken veel mensen gelijk dat het echt een medische serie is. maar dat is absoluut niet het geval. Vooral het verhaal achter de medische dingen is wat telt in deze serie. De relaties van de dokters, de manier hoe ze met elkaar omgaan en uiteindelijk beste vrienden worden met elkaar zorgt er voor dat je echt bij elke aflevering weer met vlinders in je buik zit te kijken!

New Amsterdam

Deze laatste serie heb ik nog niet gekeken zelf. Hij komt immers pas 15 januari op TV maar ik ben nu al mega benieuwd. De hoofdrolspeler heeft mij in eerdere series al fan gemaakt. Ik kan dan ook niet wachten tot New Amsterdam op TV te zien is!

Hopelijk vonden jullie het leuk om te lezen over mijn favoriete feel good series! Heb jij nog tips? Laat ze dan zeker even achter in de comments!