Afgelopen week werd ik verrast bij thuiskomst. Ik had namelijk weer een leuk pakketje van Pink Gellac gekregen met daarin Pink Gellac Soft Purple, Nude Beige & Charming Nude.  Van het weekend ben ik gelijk de kleuren gaan uittesten. Vandaag laat ik jullie de swatches zien, kijk je mee?

Pink Gellac Soft Purple, Nude Beige & Charming Nude

Over Pink Gellac

Met Pink Gellac heb je gemiddeld 14 dagen mooie gelakte nagels met een intense glans, die je gemakkelijk zelf thuis kan aanbrengen. Je hebt nooit meer last van nagellak wat afbladert en de glans blijft! Ik ben zelf begonnen met Pink Gellac  Starterset Premium. Dit is de perfect basis om mee te beginnen en verder met aanvullende collectie uit te breiden. Zeker omdat ik tijd te kort heb vaak maar wel mooie nagels wil, gebruik ik altijd Pink Gellac. Eerlijk is eerlijk maar ik draag niet heel gauw gewone nagellak meer.

Pink Gellac Soft Purple

Dit is zacht lavendel kleurig lag die uit Uncovered Collection 3 komt. De kleur is tijdloos en persoonlijk vind ik hem erg mooi voor lente en zomer. Met drie dunne laagjes heb je een mooie dekking.

Soft Purple is verkrijgbaar bij Pink Gellac van €15,00 voor €11,00

Pink Gellac Soft Purple, Nude Beige & Charming Nude

Pink Gellac is professionele gellak van salon kwaliteit

Pink Gellac Nude Beige

Nude Beige is één van mijn all time favorite kleuren van Pink Gellac. Het is een prachtige hippe nude kleur met een hele zacht roze beige ondertoon. Op de foto heb ik twee dunne laagjes aangebracht. De kleur is ook mooi om te combineren met andere kleuren.

Nude Beige is verkrijgbaar bij Pink Gellac van €15,00 voor €11,00

Pink Gellac Soft Purple, Nude Beige & Charming Nude

De nieuwste technieken zorgen ervoor dat Pink Gellac 2 weken

Pink Gellac Charming Nude

Charming Nude is een warme oranje pastelkleurig lak. De kleur is geïnspireerd op de Strawberry Daiquiri Cocktail. Deze kleur komt uit de Blossom Spring Collection. Dus ben je opzoek naar een idaal lente zomer lakje dan is deze zeker iets voor jouw! Ik heb op de foto drie dunne laagjes aangebracht. Je kan hem eventueel ook met twee laagjes doen dan is het iets meer nude.

Charming Nude is verkrijgbaar bij Pink Gellac van €15,00 voor €11,00

De laatste twee lakjes Nude Beige en Charming Nude zijn echt mijn favoriet. Alle drie de lakjes komen uit eerdere Pink Gellac Collecties. Begin van elk seizoen komt Pink Gellac uit met de meest mooiste kleuren die dan het helemaal zijn!

Heb jij wel eens Pink Gellac gebruikt?