nieuwe uitzetlijst-2

Daar zitten we dan, op de blauwe wolk. Een broertje voor Noé is onderweg! Helaas betekend dit dat er toch een hele hoop items van Noé niet hergebruikt kunnen worden. Tijd om weer een “uitzetlijst” te maken.

Voor de geboorte van Noé hebben we eigenlijk alles moeten aanschaffen. Van box tot babykamer, kleertjes, schoenen, sokjes, noem het maar op. En natuurlijk was veelal roze. Ik dacht altijd dat ik die spulletjes wel bij ons (eventuele) volgende kindje zou kunnen hergebruiken. Stom, want ik heb er gewoon niet bij stil gestaan dat het wel eens een jongetje zou kunnen worden. Dus out with the pink en in with the blue! Dat word shoppen!

Allereerst heb ik de uitzetlijst er weer even bij gepakt. Want bij Noé vond ik dit ook wel erg handig, toch weet ik inmiddels dat écht niet alles nodig is. Dus kan ik er ook gelijk weer een hoop afstrepen.

Kleding

Ja hier heb ik echt bijna niets van wat ik kan hergebruiken. Ik heb wel een paar witte rompertjes en grijze broekjes die ik van Noé kan hergebruiken. Maar zoals ik al zei is het meeste echt meisjes-spul. Dus shoppen voor outfits moet zeker gebeuren. Gelukkig heb ik het eerste baby rompertje al binnen!

Een nieuwe babyfoon? Of gewoon uitbreiden?

Wij hebben voor Noé een Alecto DVM-200. Een hele fijne camera als je het mij vraagt. En nou zouden we er eentje extra bij kunnen kopen, maar dat lijkt me ook zo onhandig. En om de camera bij Noé weg te halen vind ik nog wat eng. Ze is immers pas 2 als de kleine geboren word. Gelukkig heeft Alecto wel de mogelijkheid om een extra camera aan te sluiten. Ik denk dus dat we de huidige camera gaan uitbreiden!

Voor het slapen….

De nieuwe baby krijgt de babykamer die we voor Noé hebben. We hebben deze destijds bewust neutraal gekozen. En alles is nog zo goed als nieuw, dus waarom niet! Toch zijn er wel een paar kleine dingetjes zoals hoeslakentjes, dekentjes en slaapzakjes die we weer opnieuw zullen moeten aanschaffen. Dus dat staat er ook op het lijstje!

En dan… de kinderwagen!

Dit vind ik nog wel even een puntje. We hebben namelijk nog geen keuze gemaakt over het soort wagen. Willen we een duo wagen, of gaan we kijken voor een extra meerijd plankje voor Noé. En als we dan wat verdere afstanden gaan lopen? Nemen we dan gewoon twee wagens mee? Ik weet het nog niet zo goed. Mocht jij advies hebben hierover, laat het dan zeker even in de comments weten!

Verder heb ik ook weer nieuwe flessen nodig. Die van Noé zijn allemaal roze, en daarbij ook flink gebruikt. Zelf vind ik de Difrax S flessen echt fantastisch. die gaan we dus ook voor onze babyboy aanschaffen. Ook staat er nog een draagzak op mijn verlanglijstje. Noé vond het eerlijk gezegd helemaal niets toen ze klein was. Maar ik zie het niet zitten om geen hand meer vrij te hebben met twee kleintjes. Ik denk dan ook dat een draagzak écht een uitkomst zou zijn.

Er zijn dus nog voldoende dingen om voor te shoppen de komende maanden! Mocht je nog leuke tips hebben, let me know!

Tijd voor een nieuwe uitzetlijst!