OLAPLEX Summer Travel Kit

Oke, de zomer is voorbij maar deze travel kit is altijd handig voor als je op reis gaat. In deze kit zitten twee haar producten en 1  invisibobble Orginal Crystal Clear. De producten sluiten perfect aan bij de behoefte van het haar dat beschadigd en uitgedraagt is. Ik heb de haar producten nu zo’n drie weken gebruikt en vandaag vertel ik er graag meer over. Lees je mee?

OLAPLEX Summer Travel Kit

OLAPLEX Summer Travel Kit

Over OLAPLEX Summer Travel Kit

We weten allemaal dat föhnen, stijl, water, zon en alle andere invloeden van buitenaf ons haar beschadigd. De schade die ontstaat doordat bepaalde verbindingen in het haar verbroken worden tijdens deze processen, de zwavelbruggen. Zwavelbruggen bepalen de stevigheid van het haar. Wanneer deze beschadigd raken word je haar dus zwakker. De producten van OLAPLEX helpt om verdere schade te voorkomen tussen de kappersbezoeken door. Voor een verbeterde haarstructuur, gezond en sterk haar dat ook optimaal is voorbereid op het kleuren, blonderen of andere chemische behandelingen bij de kapper.

Inhoud OLAPLEX Summer Travel Kit

  • 1x Olaplex No.3 Hair Perfector (100ml)
  • 1x Olaplex No.6 Bond Smoother (100ml)
  • 1x invisibobble ORIGINAL Crystal Clear (3 stuks)

OLAPLEX Summer Travel Kit

Invisibobble ORIGINAL Crystal Clear (3 stuks)

Invisibobble ORIGINAL Crystal Clear is een elastiekje die geen knik in je haar achterlaat. Meestal als je een dag een elastiek in hebt gehad dan kan het zwaar aanvoelen en is je hoofdhuid gevoelig als je een elastiek uit doet met deInvisibobble ORIGINAL Crystal Clear heb ik daar geen last van gehad. Vaak breekt een gewoon elastiek je haar af en dat doet de Invisibobble ORIGINAL Crystal Clear ook niet. Ik was verrast dat het zo goed werkte en zeker omdat ik heel dun haar heb breekt het zo. Ook gebruik ik de Invisibobble ORIGINAL Crystal Clear voor mijn dochtertje.

OLAPLEX Summer Travel Kit

OLAPLEX No.6 Bond Smoother

Is een leave-in treatment en styling crème in één De No.6 verzorgd, versterkt en beschermt het haar en zorgt voor glad en pluisvrij haar voor 72 uur. Ik gebruik deze créme als styling crème op droog haar, kan eventueel ook op handdoek droog haar aangebracht worden. Mijn haar verzacht maar behoud volume en vooral na de tweede dag na de wasbeurt (dan gaat mijn haar vaak pluizen) merk ik dat mijn haar niet gaat pluizen en mooi blijft zitten, zoals ik het gestyled heb. Je kan eventueel ook de creme voor het slapen gaan aanbrengen op je haar. Want gedraai van je hoofd op een kussen kan soms er ook voor zorgen dat je haar erg pluizig word en afbreekt. Als extra aanvulling op mijn gewone haar verzorging vind ik dit echt heel fijn.

OLAPLEX Summer Travel Kit

OLAPLEX No.3  Hair Perfector

Olaplex No. 3 Hair Perfector is geen masker, maar een herstelbehandeling die het haar structureel van binnenuit herstelt. Het maakt het haar sterker en beschermt en helpt de gebroken zwavelbruggen opnieuw te bouwen. Ik gebruik Hair Perfector een keer in de week als masker. Ik breng een ruime hoeveelheid aan op het haar en laat het vervolgens zo’n 10 minuten intrekken. Vervolgens spoel ik het goed uit. Mijn haar voelt hier na zijde zacht en gevoed aan. Ook hierbij verliest mijn haar niet zijn volume.

OLAPLEX Summer Travel Kit

De producten van OLAPLEX was voor mij helemaal nieuw, ik had er zelfs nog niets eerder over gezien of gelezen. Ik vind het hele fijne en milde producten voor het haar. Zelf heb ik redelijk dun haar wat snel beschadigd ook omdat het lang is. Maar heb het nu drie weken gebruikt en merk echt dat mijn haar in beter conditie is en minder pluizig.  Ik ken ook iemand met heel erg tof gekleurd haar die het gebruikt, zij is er ook erg tevreden over! Hierdoor hoef ik eigenlijk geen andere stylingsproducten meer te gebruiken.

OLAPLEX Summer Travel Kit is verkrijgbaar voor €54,95 bij o.a. verbeterhaar

Ben jij al bekend met OLAPLEX?