Azzaro Wanted Girl close up

Een paar weken geleden ben ik bij de lancering van de nieuwste aanwinst van Azzaro geweest. Namelijk de Azzaro Wanted Girl! Ik ontving ook een exemplaar om zelf uit te proberen en in dit artikel vertel ik jullie graag meer over deze most wanted geur.

Azzaro Wanted Girl close up fles

Azzaro

Azzaro is een Italiaans modehuis waarvan ik eerlijk moet bekennen dat ik het niet kende. Na wat research kwam ik er al snel achter dat ze echt voor een zonnige uitstraling gaan. Dit zie je terug in hun geuren, campagnes en eigenlijk alles wel.

De geur waar Azzaro vooral om bekend staat is de herengeur Azzaro Wanted. Gezien dit een groot succes onder de mannen is kon het natuurlijk niet uitblijven dat er een dames variant zou komen.

Azzaro Wanted Girl

Azzaro Wanted Girl

Azzaro Wanted Girl is een ode aan de ontembare schoonheid, met levenslustige flair en barstensvol charme. Ze straalt een verbluffende zonnigheid uit en heeft een vurige blik. De Azzaro Wanted-vrouw houdt iedereen in haar ban. Ze deinst nergens voor terug. Want ze gelooft in het noodlot, ze houdt ervan haar geluk te beproeven en voluit voor uitdagingen te kiezen. Haar leven is ййn groot spel. Dat wekt natuurlijk bewondering op, en dat niet alleen. Mannen willen haar, vrouwen benijden haar.

Wat mij vooral opviel was de flacon. Deze matcht perfect bij de herengeur. Hij is namelijk in de vorm van een handgranaat maar heeft ook een soort van bloemdetail. Je kunt je dus wel voorstellen wat hier mee word bedoeld, een geurexplosie. Je kunt de geur opspuiten door de trekker over te halen. Echt een leuk detail.

Azzaro Wanted Girl in de hand

De geur

Ik vind de geur vooral heerlijk warm en sensueel. Persoonlijk ben ik gek op alle geuren met patchoeli. Dus het kon niet anders dat ik deze geur ook erg zou waarderen. De zoele en zachte geur blijft erg lang ruiken en dat is natuurlijk een groot pluspunt.

Topnoten: Gemberbloem, Oranjebloesem & Granaatappel
Hartnoten: Dulce de Leche & Doornappel
Basisnoten: Haïtiaanse Vetiver, Patchouli & Tonkaboon

Azzaro Wanted Girl is onder andere te koop bij Notino.nl voor €89,90 (50ml).

AZZARO WANTED GIRL