Stokke beat close up

Met dit heerlijke weer verlangen we naar het buitenleven. Ook kinderen vinden het heerlijk om buiten in het zand te spelen, om te spetteren in een opblaasbaar zwembadje, of om de wereld te ontdekken door middel van een lange wandeling in een kinderwagen. Maar een lange wandeling met een kinderwagen wordt al snel een kwelling als dat ding loodzwaar, onhandig en lomp is. En dan zal je zien dat jij er eentje hebt waarin je kindje alleen de wolken kan bewonderen. Dat gaat vervelen. Maar er bestaat een kinderwagen waarbij dit alles niet aan de orde is. Lees snel verder.

Kinderwagens van Stokke

Stokke is een merk dat gespecialiseerd is in kinderwagens, kinderstoelen, autostoelen en meer benodigdheden die nodig zijn om je kindje op een veilige en verantwoordelijke manier te kunnen vervoeren. Zelf was ik natuurlijk al bekend met de Stokke Tripp Trapp. Maar daarnaast staat dit merk bekend om zijn uitermate hoge kwaliteit als het gaat om kinderwagens. De compacte en lichtgewichte kinderwagens zijn voorzien van een vernuftig systeem waardoor deze erg makkelijk in gebruik zijn, een kind kan de was doen.

Blij met de Stokke beat

De nieuwe Stokke Beat

De nieuwe kinderwagen van Stokke is de Stokke Beat, een compacte urban kinderwagen. Deze is met één hand in en uit te vouwen en is super lichtgewicht. Als jullie samen de wereld gaan ontdekken dan kan je kleinste genieten van de omgeving door de verschillende zitposities. Noé heeft er tijdens de vakantie ook een aantal keren heerlijk in geslapen. Maar ook in drukke winkelstraten is deze kinderwagen makkelijk in gebruik. Door het schokabsorberende systeem en de wendbaarheid is deze wagen makkelijk door drukke winkelstraten te manoeuvreren. Op zonnige dagen kan de klep simpel worden uitgetrokken en biedt een beschermingsfactor van 50+, aan ventilatie is ook gedacht. En trust me, toen het 35+ graden was in Italië was dit wel écht heel erg fijn!

Een paar weetjes over de Stokke Beat

  • De Stokke Beat weegt maar 9,5 kg en heeft (in opgevouwen toestand).
  • De rem op de Stokke Beat is er makkelijk op te zetten door een simpele tik met je voet.
  • Verkrijgbaar in de kleuren: Black, Black melange en Blue melange.
  • Weg met die bungelende beentjes! De Stokke Beat heeft een ergonomische en comfortabele zithouding.
  • De Stokke Beat heeft een extra ruime boodschappenmand waarin de boodschappen, luiers en flesjes makkelijk in zijn op te bergen.

Stokke beat wandelen

Zowel Bram als ik hebben de Stokke Beat uitgebreid getest tijdens onze vakantie. We vinden het beide een hele classy kinderwagen, en de grote boodschappenmand is echt absoluut top. Het uitklappen vinden we nog wel een klein puntje van kritiek. Het inklappen (maar ook het uitklappen) heeft iets meer voeten in de aarde dan onze vorige kinderwagen. Maar wanneer je het trucje eenmaal doorhebt valt het mee. Maar voor ik het doorhad zaten mijn vingers er helaas al 2 keer tussen (auuuu!).

Ondanks dit kleine minpuntje ben ik wel heel erg te spreken over de Stokke Beat. De kleur die wij hebben is trouwens de Blue melange. Deze wagen is voor €599,- te koop bij Stokke.