Een van mijn favoriet primers laat ik vandaag aan jullie zien. Ik gebruik namelijk nu een paar maanden de Max Factor Miracle Prep. Ik heb met bloggen heel wat primers al mogen proberen maar er is er geen een die zo goed aansloot op de behoefte van mijn huid.

Max Factor Miracle Prep

Over Max Factor Miracle Prep Colour-Correcting + Cooling

Dag rode huid, hallo gezonde huid! Met de Miracle Prep van Max Factor ziet je huid er de hele dag gezond en stralend uit. De primer egaliseert de huid en zorgt dat je make-up de hele dag mooi blijft zitten.

Max Factor Miracle Prep

Last van roodheid?

De primer is perfect te gebruiken als je last hebt van roodhuid in je gezicht. Roodheid van de huid kan allerlei oorzaken hebben, leeftijd of irritaties. Ik heb zelf enkele gebieden in mijn gezicht die wat rood zijn vooral het gebied rondom mijn neus en ogen.

Max Factor Miracle Prep

De Primer & Structuur

De substantie van de primer is groen wat een tegen kleur is voor rood en er dus voor zorgt dat de rode huid direct gecamoufleerd word. Daarnaast maakt het de huid gelijk egaal en heb je een frissere blik.

Ik was zelf vooral onder de indruk dat roodheid gelijk minder was, bijna niet meer zichtbaar. Mijn huid zag er gelijk rustiger en frisser uit en geeft een mooie basis voor de rest van je make-up.

De textuur van de primer voelt heel luchtig aan en smelt goed samen met de huid en is een perfecte basis voor onder je make-up.

Max Factor Miracle Prep

Ingrediënten

De primer is verrijkt met agave, caffiëne, anti-oxidanten complex en pro-biotics om de huid te kalmeren.

Max Factor Miracle Prep

Ik gebruik de primer dagelijks en inmiddels ben ik alweer aan nieuwe begonnen. Ik gebruik twee pompjes per keer en doe er zo’n vier á zes weken mee. Conclusie is toch wel dat roodheid echt minder zichtbaar is en helemaal niet zichtbaar meer is als je ook de rest van je make-up hebt aangebracht. Naast dit blijft ook mijn make-up mooi zitten en smelt alles mooi samen.

Max Factor Miracle Prep Colour-Correcting + Cooling is verkrijgbaar bij o.a. Notino.nl voor €8,40.

Wat is jouw favoriete primer?