Pepe Jeans for her - Let's celebrate life! 3

Van die cocktail lust ik wel een slokje is het eerste wat ik dacht toen ik de nieuwe Pepe Jeans for her flacon zag. Of de geur net zo lekker is als dat de verpakking er uit ziet? Je leest het in mijn review.

Pepe Jeans London

Zelf ken ik Pepe Jeans als kleding merk. Ik herinner mijn eerste echte mooie jeans nog wel van Pepe Jeans. Maar eist je dat ze dus ook parfum maken? De Life is Now parfum is uitgebracht in een Eau de Parfum voor dames en heren.

Pepe Jeans for her - Let's celebrate life! close up

“LIFE SHOULD NOT JUST BE LIVED, IT SHOULD BE CELEBRATED”

En zo is het maar net! Vier het leven alsof het je laatste dag is. En met deze cocktail parfum van Pepe Jeans moet dat toch ook zeker weten lukken denk je niet? De geur is geïnspireerd op een moderne cocktail. En dat zie je ook direct terug aan de flacon. Voor de dames geur is gekozen voor een prachtig roze cocktailglas. Er is ook echt zo veel aandacht geschonken aan de details. Zo is het glas helemaal in prisma’s gesneden en is de voet van een prachtig rosé goud kleurig staal. Of de flacon nou leeg of vol is, deze gaat nooit meer uit mijn badkamer verdwijnen. Al is het alleen al om de flacon.

Pepe Jeans for her - Let's celebrate life!

De geur

Topnoten: amandel, mandarijn, marshmallow
Hartnoten: vanille, amandelmelk, vodka
Basisnoten: amber en musk

Ik moet eerlijk zeggen dat ik niet alle geurnoten terug kan vinden in de geur. Maar ik herken de vanille en marshmallow wel gelijk. Vooral de amandel komt heerlijk zacht naar voren. Ik vind het vooral een hele zachte maar vrouwelijke geur. Nou had ik verwacht dat de wodka ook wel een grote rol zou spelen in de geur, het gaat immers om een cocktail. Maar eigenlijk valt me dit enorm mee. Sterker nog, ik vind de wodka niet terug in de geur. Ja, dit is wel echt een heerlijke geur voor de zomer!

Pepe Jeans parfum

Pepe Jeans for her is bij Douglas te koop in 50ml en 80ml.

€ 32,41 (50 ml) / € 41,66 (80 ml).

Pepe Jeans for her - Let's celebrate life!