Spring & Speel Kangoeroe van VTech 1. 2

Dat Noé gek is op knuffels is een understatement. Haar bedje ligt vol met de leukste en zachtste knuffels en ze worden ook elke avond weer toegedekt. Het is dan ook geen wonder dat ze op slag verliefd werd op de Spring & Speel Kangoeroe van VTech. Benieuwd hoe jij er ook eentje kan winnen? Lees dan snel verder.

Een poosje terug was ik samen met Noé te gast op de Vtech lunch. Hier kregen we al het nieuwste speelgoed te zien en mochten de kindjes ook gelijk alles uitproberen. Ja, dat kan niet anders dan een groot succes zijn toch? Grappig genoeg was Noé op slag verliefd op de interactieve knuffel Spring & Speel Kangoeroe van VTech. Deze stonden op verschillende plekken in de ruimte en iedere keer als ze er weer van was weg gelopen ging ze toch snel weer terug om de baby kangoeroe weer even op te halen. 

Spring & Speel Kangoeroe van VTech

Samen leren springen!

Noé kon al heel snel lopen. Rennen volgde natuurlijk al snel toen ze met haar oudere neefje begon te spelen. Het springen alleen ging wat minder goed. Hoe vaak we het ook voor deden het leek er niet echt op. Tot we de Spring & Speel Kangoeroe van VTech ontvingen. Ze begon de kangoeroe na te doen! En nu? Nu kan ze springen!

Mama Kangoeroe kent meer dan 50 melodietjes, liedjes, geluiden en zinnetjes en kan ook nog eens praten. Noé vind vooral ook de baby kangoeroe erg leuk. Samen kun je dan heel leuk rollenspelletjes spelen. Iets wat Noé maar al te graag doet haha! Ze speelt graag zelf voor mama en iedereen word even rond gereden in de buggy en word naar bed gebracht. Een echte mama al dus!

Vtech Bloggerslunch 2 oktober 2019-74

Tip! Lees ook eens ons artikel over het Magische Lichtkasteel!

Voordelen voor de mama’s

– Er zit een heel leuk spel in genaamd: ‘Spring en Stop’
– Stevig en duurzaam design
– Regelbaar volume!!!
– Automatische uitschakeling!!!

Win!

Het zou geen december zijn als ik niet ook wat leuke winacties voor jullie had. En dit keer mag ik een van jullie blij gaan maken met een Spring & Speel Kangoeroe van VTech. Meedoen is super makkelijk! Dus wil jij je kindje ook blij maken met een nieuw vriendje? Doe dan snel mee!

 

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Instagram en Facebook (mocht je dat nog niet doen)
  • Volg VTech op Instagram
  • Like mijn laatste 3 posts op instagram & laat een comment achter zodat ik weet dat je mee doet!

Extra kans?

  • Deel de winactie op jouw kanalen.

Zelf kopen? De Spring & Speel Kangoeroe is o.a. te koop bij Bol.com voor €47,99.

De winnaar ontvangt 27 december bericht.

Spring & Speel Kangoeroe Vtech