Vrolijke Vriendjes - Magisch Lichtkasteel 6

Welk kindje wilt er nou niet een magisch lichtkasteel? Hier is hij in ieder geval een gigantische hit! Ben je benieuwd naar het Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel en wil je ook gelijk kans maken om deze te winnen voor jouw kids? Lees dan snel verder!

Een aantal weken geleden waren Noé en ik te gast op het VTech event. Al snel was Noé helemaal in de ban van het Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel. Misschien komt dat ook wel doordat we naar Disneyland zijn geweest? Wie zou het weten? Toen er een hele grote doos bezorgd werd stond ze heel aandachtig te kijken. Voor ik het kasteel ook maar uit de verpakking had begon ze al heel hard te gillen “KATEEL!!!! MAMA KIJK KATEEL!!”. In andere woorden, een en al blijdschap. Het was ook wel even een gedoe om de kans te krijgen om alles netjes in elkaar te zetten want de kleine meid bleef natuurlijk aan mij vastgeplakt om alles aandachtig te bestuderen.

Vrolijke Vriendjes - Magisch Lichtkasteel Noé

Vrolijke Vriendjes - Magisch Lichtkasteel 4

Eindeloos speelplezier!

Eenmaal in elkaar gezet barste het feest los. De hele dag heb ik mogen meegenieten van de blijdschap. Naast het kasteel zitten er ook een prins Victor, prinses Nora en een poesje Sneeuwvlokje bij. Vooral het bijgeleverde poesje en de prinses (Noé noemt dit een “Ses”) zijn favoriet. Ook zit er een kaptafeltje bij en een bed. Je raad het al, het poesje moest de hele tijd slapen in het bedje. Net zoals al haar knuffels moeten. Die worden zelfs lekker ingestopt.

Vrolijke Vriendjes - Magisch Lichtkasteel 7

Vrolijke Vriendjes - Magisch Lichtkasteel 2

Wat ik vooral erg mooi vind aan het speelgoed dat VTech maakt is dat de kinderen er ook echt iets van leren. Zo krijgen ze bij het Magisch Lichtkasteel te maken met kleuren, cijfers, muziek en muziekinstrumenten maar leert ze ook gelijk wat een klok is. Wat ik vooral erg leuk vind om te zien is dat Noé naast al die dingen ook leert haar fantasie te gebruiken. Ze is écht al aan het vertellen wat Prinses Nora en Prins Victor aan het doen zijn. Zo mogen ze door de deuren het “kateel” in en gaan ze samen dansen. Echt heel aandoenlijk om te zien.

Vrolijke Vriendjes - Magisch Lichtkasteel 5

WIN!

In samenwerking met VTech mag ik een mijn lieve volgers blij maken met het Vrolijke Vriendjes Magisch Lichtkasteel!

Wat moet je doen?

  • Volg mij op Instagram en Facebook (mocht je dat nog niet doen)
  • Volg VTech op Instagram
  • Laat een leuke comment hier of op een van mijn social mediakanalen achter.

Extra kans?

  • Tag dan een vriend of vriendin!

Vrolijke Vriendjes - Magisch Lichtkasteel 2

Het lichtkasteel is onder andere te koop bij Bol.com voor €54,95. Daarnaast kun je alle andere Vrolijke Vriendjes laten meespelen in het lichtkasteel.

Het Magisch Lichtkasteel + Win!