Shoplog - nieuwe zomer babykleding voor Manu!

Het lekkere weer komt er weer aan! Tijd om dus ook de kleding kast van Manu een make-over te geven. De dikke winterpakjes maken plaats voor korte broekjes en leuke polo’s. Benieuwd wat wij aan zomer babykleding geshopt hebben voor onze kleine man? Lees dan snel verder.

Met Noé was ik er ook al vroeg bij en hebben we vorige maand al de zomerkleding in de kast gehangen. Maar bij Manu heb ik nog eventjes gewacht. Ik vind het namelijk best lastig om leuke jongens babykleding te vinden. En al helemaal zomer babykleding. Daarbij komt dat Manu ook nog eens eczeem heeft en nu net zijn handen uit begint te vinden. Het krabbelen begint nu dus ook en dat betekend dat niet zomaar alles gedragen kan worden. Daarom let ik erg op de soort stof en of het zijn romp wel goed beschermd tegen scherpe nageltjes. Gelukkig ben ik weer goed geslaagd bij Schattige Babykleertjes!

zomer babykleding polo

T-shirts en polo’s

Allereerst heb ik een paar hele leuke t-shirts en polo’s voor Manu geshopt. Vooral de polo’s zijn van een hele fijne zachte stof. Ik vind het vooral ook erg leuk dat ik deze shirtjes leuk kan combineren met bijvoorbeeld een korte broek of wanneer het wat frisser word een lange broek.

zomer babykleding boxpakjes

Boxpakjes, maar dan voor de zomer!

Boxpakjes vind ik echt ideaal. Ze zijn vooral erg fijn omdat hij dan tijdens het verschonen niet weer die broek uit kan trappelen en hij kan zo ook zijn shirtje niet omhoog trekken om te krabbelen. Wanneer het erg warm is steekt eczeem ook vaak de kop op. Op dat soort dagen trek ik hem het liefst geen rompertje aan en dan is zo’n boxpakje met korte pijpen en mouwen ideaal.

zomer babykleding t-shirt

zomer babykleding pyjama

Korte mouw rompertjes

Omdat ik Manu overdag ook vaak insmeer met een hele vette zalf vind ik overslag rompertjes ideaal. Dan hoef ik hem niet helemaal uit te kleden en kan ik makkelijk overal bij. Ik heb daarom voor deze zomer ook gelijk een paar katoenen overslag rompertjes van Lodger besteld. Deze zijn heel dun, zacht en luchtig. Ze hebben ze trouwens ook met lange mouwen, dat zou misschien ook nog fijn kunnen zijn voor deze zomer wanneer hij bijvoorbeeld eczeem op zijn armpjes heeft en gaat krabben. Maar laten we hopen dat dat niet nodig gaat zijn!

Het enige wat ik nog aan zomer babykleding zoek is een leuk zwembroekje en dan is Manu zijn zomer garderobe weer compleet! Heb jij nog leuke tips?

Shoplog - nieuwe zomer babykleding voor Manu!