kruitvat gummies

We weten allemaal dat het verzorgen van onze huid aan de buitenkant met bijvoorbeeld een gezichtscrème heel erg belangrijk is. Hoe fijn zou het zijn als je ook vanuit binnenuit wat kan doen om je huid of haar conditie te verbeteren. Kruidvat komt met een super leuke supplementen lijn, de Kruidvat Oh My gummies, waarbij heerlijke gummies ervoor gaan zorgen dat je weer gaat stralen! Ben jij benieuwd naar deze producten? Je leest er alles over in dit artikel.

Ik zat er al een tijdje over na te denken om die Sugarbear hair gummies te gaan proberen maar de prijs ( €30) hield mij een beetje tegen. Nu zag ik al op social media dat er bij de Kruidvat een soort gelijke te verkrijgen was! Ik rende gelijk  naar de winkel en kocht daar mijn potje met heerlijke blauwe konijnen gummies voor slechts €7,99. Ik ben ze gelijk gaan innemen want mijn haar is mega dun en ik heb ook altijd het idee dat het nooit langer word dan een bepaalde lengte. Eenmaal in de winkel zag ik dat er ook nog 2 andere varianten te koop zijn. Eentje die zicht helemaal richt op de huid en eentje voor de huid in de zon. Ik ga alle drie de Kruidvat Oh My Gummies voor jullie reviewen.

Kruidvat Oh My Hair Gummies

Dit was in eerste instantie het product waarvoor ik als een gek naar de winkel rende. Op internet waren ze al gelijk uitverkocht dus ik maakte me snel uit de voeten om bij ons in het dorp naar de Kruidvat te gaan. Daar hadden ze gelukkig nog een potje, mijn dag kon niet meer stuk! Ik wou al zo lang die dure hair gumies proberen en nu heb ik ze dan eindelijk! En ook gelijk een stuk voordeliger dan dat ik in eerste instantie kwijt zou zijn. De verpakking van deze Kruidvat Gummies bevat 60 schattige kleine blauwe konijntjes. Als je de verpakking opent ruikt je al gelijk de heerlijke geur van bessen. De gummies bevatten veel vitaminen en mineralen welke naast goed zijn voor het haar ook goed zijn voor de huid. Het belangrijkste ingrediënt voor de haren in dit product is biotine. Dit draagt bij aan een normale haargroei en voor het behoud van mooi glanzend haar. De gummies smaken heerlijk, het lijken net snoepjes! Wat ik tof vind aan Gummies is dat het ook een ideale manier van innemen is voor mensen wie moeilijk tabletten kunnen slikken. Deze Kruidvat Oh My Hair Gummies zijn ook geschikt voor vegetariërs.

Kruidvat Oh My Sun Gummies

Dit voedingssupplement bevat onder andere vitamine E wat de huid helpt beschermen tegen oxidatieve schade door UV-straling van de zon. Deze Kruidvat gummies bevatten o.a vitamine A,C en biotine welke de huid van binnenuit gaan verzorgen. Ook bevatten deze gummies B-caroteen wat er voor gaat zorgen dat je mooier bruint. De gummies hebben de vorm van een beertje en hebben een heerlijke sinaasappel smaak. Ook kan je als je vegetarisch bent deze gummies gebruiken. Let wel op de gummies zijn een aanvulling op de dagelijkse voeding. Het is dus geen vervanging voor een gevarieerde voeding.

Kruidvat Oh My Skin Gummies

Zoals je denk ik al wel  kan raden zijn deze gummies bedoeld voor de huid. Dit is eigenlijk een musthave voor iedereen die wat met zijn huid wilt doen en vooral aan te raden voor dames boven de 40. Dit supplement bevat namelijk collageen wat bijdraagt aan een volle stevige huid. De vitamine A voedt de huid en ondersteund het herstellend vermogen hiervan. De vitamine E werkt als een anti-oxidant en helpt gezonden lichaamscellen te beschermen. Hoe schattig zijn deze leuke rode gummies in de vorm van een hartje! Ook hebben deze gummies weer een heerlijke smaak, namelijk een aardbeien smaakje.

kruidvat oh my

Hoe gebruik je de Kruidvat Gummies?

Van elke variant is het de bedoeling dat je ze 2x daags inneemt. Dit maakt niet zoveel uit of dit in de ochtend is of in de middag of avond als ze er maar 2 per dag neemt. Wel is het belangrijk dat je voor jezelf nagaat welk supplement je wilt gaan gebruiken. Je kunt ze namelijk beter niet alle 3 tegelijkertijd gaan gebruiken. Dat zou een beetje teveel van het goede zijn. Je kan met de Oh My Hair en Oh My Sun verpakking 30 dagen doen en met de Oh My Skin verpakking 20 dagen.

kruidvat oh my

Conclusie:

Ik ben heel erg blij met deze nieuwe supplementen in het assortiment van Kruidvat en ik hoor en zie om  mij heen ook dat ze al veel gebruikt worden. Dit is een ideaal product om naast je skincare routine te gebruiken juist ook vanuit binnen met je huid bezig te zijn. Ik vind de prijs super aantrekkelijk en ze hebben een super leuke verpakking. Mijn favoriet zijn de Oh My Hair gummies en je kan ze bestellen in de Kruidvat webshop.

Heb jij al iets voorbij zien komen over deze supplementen en ga jij ze proberen?

Kruidvat Oh My Gummies