Het kiezen van een juiste blush is vaak een dingetje wat nogal lastig gevonden word. Ik deze blog post deel ik wat tips hierover en laat ik jullie de nieuwste blush zien van Clarins. Lijkt dit je interessant? Lees dan snel verder.

Over Clarins

Clarins is een merk wat in hun make-up producten ook verzorgende bestanddelen verwerkt. Zo werkt het niet alleen als make-up maar verzorgd het tevens ook de huid. Er zitten verzorgende bestanddelen in maar ook extracten uit planten wat er voor zorgt dat het heel goed werkt zonder deze te irriteren.

Joli Blush Cheeky Peachy

De Joli Blush welke in heb mogen reviewen is een prachtige zachte oranje tint genaamd Cheeky Peachy. Deze tint kan eigenlijk samen met een zacht roze blush bij iedereen. Deze kleur geeft direct een heel erg fris effect in het gezicht.

Hoe te gebruiken?

Een blush gebruik je om meer kleur aan het gezicht te geven. Als je namelijk foundation gebruikt zorgt dat ervoor dat het gezicht mooie egaal een teint krijgt. Dit ziet er vaak niet mooi en onnatuurlijk uit. Dan komt de blush eraan te pas want deze gaat de huid meer kleur geven en zorgt voor een natuurlijk effect. Je brengt de blush aan op je appeltjes van de wangen. Als je de juiste teint kiest zorgt het voor een gezonde blos op de wangen, alsof je net een heerlijke frisse boswandeling hebt gemaakt.

Conclusie:

De Joli Blush heeft een mooie kleur afgaven en kleur de wangen mooi natuurlijk. Hij is zeker niet te heftig wat je soms wel eens hebt met blushes. Door de natuurlijke oliën welke in de blush verwerkt zitten blijft hij lang en goed op zijn plek zitten en zorgt het voor een lange houdbaarheid. Ik vind hem erg mooi qua kleur en het heeft een mooie aanvulling op mijn dagelijkse make-up look. Wat ik ook echte luxe vind is het mooie kwastje welke erbij zit.


De blush is verkrijgbaar bij o.a Douglas, en in de online webshop van Clarins zelf.

Gebruiken jullie wel eens een blush? En wat is dan je favoriet?

Liefs,

Saskia