De zomer is in volle gang, al hebben we de laatste weken niet zo heel veel echt zomers weer gehad. Met de nieuwe geuren uit de Pepe Jeans Cocktail Edition komt dat helemaal goed, want zelfs tijdens een regenachtige dag krijg je hier dat zomergevoel door. In de nieuwe lijn zit een geur voor hem en haar, zodat iedereen ervan kan genieten.

De Pepe Jeans parfums zijn bekend om hun aparte flacons. Al jaren komen ze met nieuwe varianten op het cocktailglas en de cocktailshaker. Als je het mij vraagt is dat op en top zomers. Geheel nieuw zijn deze flacons dus niet, ze hebben enkel een nieuwe kleur gekregen. Zelf ben ik best bekend met hun geuren en de twee voorgaande parfums waren dan ook echt heerlijk. Heel divers ook. Deze nieuwe Pepe Jeans Cocktail Edition lijn is ook weer heel anders, maar oh zo fijn!

A Fruity Tropical Cocktail for Her

De damesgeur komt in een cocktail flacon. Dat staat onwijs leuk op je badkamer! De flacon is geïnspireerd op tutti frutti en de zonsopkomst op het strand. Dat zie je ook wel, want hoe zomers ziet dit er wel niet uit?! De flacon is prismatisch, waardoor het heel mooi schittert in de zon. De topnoten van deze geur bestaan uit rood fruit, ananas en cassis. De hartnoten uit een verfijnd bloemenboeket en de basis bestaat uit een mix van warm sandelhout, zijdemusk en amber. Wie een beetje thuis is in geuren weet dat dit lekker zoet, maar ook warm is. Ik vind het de perfecte zomergeur!

A Fresh and Exotic Shaker for Him

De shakebeker is de geur voor hem, want ook hij mag deze zomer genieten van heerlijke geurtjes. De kleuren voor deze shakebeker zijn dit keer het mooie blauwe van de zee en het groen van wuivende palmen. Zie je het al wat voor je? Ook deze flacon heeft dat prismatische effect en door de vorm van de flacon heeft het echt dat stoere en mannelijke uiterlijk. Uiteraard vormen beide flacons een heel leuk en zomers duo! De geurnoten van de mannengeur vormen een frisse en mannelijke combi. De topnoten bestaan namelijk uit Yuzu-olie, grapefruitolie en viooltjesblad, de hartnoten uit kardemomolie, gemberolie uit India en tijmolie. De basisnoten tot slot bevatten cederhoutolie, mos en droog hout. Hiermee is het een mannelijke geur, maar tegelijkertijd niet zo zwaar en lekker fris genoeg om tijdens de warme zomerdagen te dragen.

Wil je dat zomergevoel de hele zomer, ondanks wat regenachtige dagen, blijven behouden? Gebruik dan deze nieuwe geuren. Het is echt zomer in een flesje! Deze nieuwe Pepe Jeans Cocktail Edition geuren zijn verkrijgbaar bij Douglas en Douglas.nl. De damesgeur kost €26,95 voor 30 ml. en €44,95 voor 80 ml. De mannengeur kost €26,95 voor 30 ml. en €44,95 voor €100 ml.