We hebben allemaal wel eens behoefte aan een momentje voor onszelf. Met deze Clarins Body Tonic Bath & Shower Concentrate kun je genieten van een heerlijke aromatherapie onder de douche of tijdens je bad. Naast dat hij goed voor je humeur zorg is hij ook nog eens fantastisch voor je huid. Wat hij allemaal doet en wat ik ervan vind? Dat lees je vandaag!

Clarins Body Tonic Bath & Shower Concentrate

Deze Clarins Body Tonic Bath & Shower Concentrate is een geconcentreerde reiniging, wat betekent dat je echt maar een klein beetje nodig om er helemaal van te kunnen genieten. Het product wordt geactiveerd door de warmte van je douche of je bad en geeft dan een heerlijke geur vrij. Dat is fijn voor je geest! Het product komt in een mooie flacon met een inhoud van 200 ml. Ik vind dat een prima formaat voor een doucheproduct. Je kunt het naast de douche dus ook in bad gebruiken. Je knijpt dan een beetje van het product in je bad tijdens het vullen. De oranje/gele kleur vind ik echt te gek en maakt me meteen al vrolijk!

De formule

De formule bevat o.a. extracten van geniaan en pijnboom welke de huid reinigen en de huidstructuur verfijnen. Het resulaat hiervan is een mooie egale en zachte huid die helemaal klaar om te shinen in de leukste zomeroutfits! De Clarins Body Tonic Bath & Shower Concentrate bevat de geuren van rozemarijn, munt en geranium en mocht je geen idee hebben hoe dat ruikt dan kun je het goed vergelijken met de welbekende spa geur. Het ruikt ontzettend lekker en geeft je echt een verwenmomentje. Dit product is heerlijk om te gebruiken na een drukke dag, want je komt er lekker mee tot rust.

De textuur

De textuur van het product is niet zoals je van een tonic voor het gezicht gewend bent. Normaal gesproken is dit zo vloeibaar als water. Deze van Clarins kun je vergelijken met een douchegel. Onder het water vormt hij een fijne lichte schuim. Heel goed om te weten is dat hij geschikt is voor alle huidtypen, zelfs de meest gevoelige. Persoonlijk had ik dat niet direct verwachten aangezien de geuren sterk aanwezig zijn. Helemaal top dus!

Mijn mening

Wat ik hiervan vind? Ik ben er helemaal weg van!! Ik gebruik het bijvoorbeeld elke dag na het sporten en juist die momenten zijn heerlijk met deze geur. Het laat je even goed tot jezelf komen en je ontspant er moeiteloos mee. Naar dat het zo lekker ruikt maakt het de huid goed schoon en droogt het de huid niet uit. Ik ben fan!

Deze Clarins Body Tonic Bath & Shower Concentrate heeft een inhoud van 200 ml. en kost €23,-. Je kunt hem online shoppen bij Clarins.com en tevens shoppen bij de welbekende verkooppunten van Clarins.