Onlangs mocht ik een paar posters uitzoeken bij Dear Sam. Dit keer ben ik voor een iets andere stijl gegaan, meer zwart wit en iets moderner. Ik ben zowel voor mijzelf als voor mijn dochter goed geslaagd! Kijk je snel mee?

Dear Sam

Zithoek

Voor bij mijn bank koos ik voor zwart/wit posters die een hele andere stijl hebben dan line art. het is iets strakker en moderne maar juist goed in combinatie met mijn lichte interieur. Het breekt even net iets meer en vind zo het stijltje helemaal geweldig!

Ik koos voor:

  • Wings On 50 x 70 cm
  • Spiral Staircase 30 x 40 cm

Dear Sam

Inloopkast

Mijn overloop/inloopkast heeft ook een hele make-over gekregen zoals jullie eerder konden zien, ik miste alleen nog posters die deze ruimte af zouden maken. Ik koos hier voor de Painterly met een afmeting van 30 x 40 cm en een beige achtergrond er in, omdat ik dit mooi weer in contrast vind met de witte muur. De kleur en de stijl van deze poster komt helemaal tot zijn recht en past hier perfect bij.

Dear Sam

Zithoek

Ik koos ook voor een afbeelding met kraaien met een afmeting van 40 x 50. Vogels geven mij altijd een rustgevend gevoel en vind deze ook goed passen bij de eerste twee poster die ik jullie liet zien. Ik heb bewust deze voor het speelse effect in een andere formaat besteld. Het is de bedoeling dat uiteindelijk deze poster op de muur bij mijn nieuwe tv-hoek komt.

Dear Sam

Kinderkamer

Voor op mijn dochter haar slaapkamer koos ik deze twee lieve posters. Ze had maar 1 kleine poster hangen in haar kamer maar vind het zelf altijd wel leuk om wat te kunnen afwisselen. Ook voor een kinderkamer vind ik posters erg sfeervol en gezellig staan.

Ik koos voor:

  • Animal Front Giraffe 30 x 40 cm
  • Rabbit Reclining 30 x 40 cm

 

Bij Dear Sam kan je terecht voor heel veel leuke en unieke posters. Met poster kan je al heel snel een verschil maken in je interieur zoals je kan zien. Ik vind het zelf altijd leuk om te wisselen, ik heb nooit iets heel lang hetzelfde in huis. Mocht je zelf ook posters willen bestellen, met de code JAMEY35 krijg je tot en met 07.06.2021 35% korting op alle posters!

Pin 1