De zomervakantie staat alweer voor de deur en hoe lekker zou het zijn om dit jaar weer te kunnen genieten van een heerlijke vakantie? Wij hebben al geboekt en ik kan niet wachten om heerlijk het vliegtuig in te stappen. Weet je nog niet zo goed wat je wilt, lees dan zeker even deze 5 zomervakantietips tijdens Corona!

1. Maak je niet te druk

De eerste en beste tip die ik kan geven is: maak je niet druk! Door het hele C-gedoe zijn we allemaal zo op onze hoede dat we vaak vergeten te genieten. Door alle maatregelen is alles zo aangescherpt dat het echt wel goed geregeld is en we niet bang hoeven te zijn dat er iets gebeurd. Ik denk namelijk dat we dit jaar de meest veilige vakantie aller tijden gaan beleven!

2. Campingvakantie

Ga je graag met de auto op vakantie, ga dan naar een leuke camping. In het buitenland zijn er zoveel grote en luxe kindercampings die complete resorts lijken. Je hoeft er overigens geen caravan voor te hebben, want bijna elke camping biedt wel de mogelijkheid om er een accommodatie te huren. Wij kijken altijd naar de kinderfaciliteiten, want wanneer de kindjes zich vermaken heb jij het ook fijn.

Ken je Goboony toevallig al? Hier kun je een camper huren (rechtstreeks van de eigenaar). Ideaal wanneer je flexibel wilt blijven maar ook er lekker op uit wilt  het voordeel is ook dat je rechtstreeks huurt hij de eigenaar waardoor je veel voordeliger uit bent! En je hebt natuurlijk allerlei verschillende modellen om uit te kiezen. Gegarandeerd dat er iets voor jou bij zit!

3. Nederland is leuk

Blijf je liever in Nederland? Helemaal leuk, want in Nederland is genoeg te doen, te zien en te beleven. Er zijn genoeg plekken waar je waarschijnlijk nog niet geweest bent. Wat het weer betreft is het natuurlijk niet zon zeker, maar ook al regent het een dag is er genoeg leuks te doen. Zorg ervoor dat je een verblijf kiest waar in de buurt genoeg te doen is, zowel binnen als buiten. Zo heb je een heerlijke zomervakantie in eigen land!

4. Ga veilig met het vliegtuig

Wij gaan dus dit jaar weer met het vliegtuig op vakantie en wel naar Mallorca. Heerlijk!! Als mensen het horen krijgen we vaak commentaar, want het zou niet veilig zijn. Laat me één ding vertellen: als het niet veilig was gingen we uiteraard niet. Veel reisorganisaties hebben hun beleid zo aangescherpt dat wij als klanten goed beschermd zijn tegen allerlei situaties. Er zijn wellicht wat kleine aanpassingen, zoals mondkapjes in het vliegtuig, maar jongens…dat is het me oh zo waard! Wees echt niet bang en ga gewoon lekker genieten!

5. Wees voorbereid

Zoals ik net al zei zullen er, waar je ook heen gaat, maatregelen geleden rondom Corona. Dat is niet erg als je je erop voorbereidt. Ga er niet van uit dat je vakantie kunt vieren zoals we dat twee jaar geleden gewend waren, maar wees realistisch en bekijk welke regels er gelden m.b.t. mondkapjes, reserveringen etc. Als je dit weet kun je je daarop instellen en alsnog genieten van jouw welverdiende vakantie!

5 zomervakantietips tijdens Corona