Oh zo fijn, ik lees dat eind van deze week de zon gaat schijnen en de temperaturen omhoog gaan. Laten we nu net volgend weekend een paar nachtjes in een super leuk bed&breakfast gaan logeren. Eindelijk weer eens buiten de deur…en dat betekent mezelf extra mooi maken. Daar gaat deze Lip Comfort Oil Shimmer van Clarins mij zeker bij helpen. Nieuwsgierig geworden? Lees dan verder.

Geschiedenis

Echt leuk om mezelf eens in de geschiedenis van Clarins Paris te verdiepen. Wist je namelijk al dat in 1954 dit familiebedrijf is opgericht? Deze familie staat bekend om helemaal het heft in eigen handen te nemen en met passie dit prachtige merk op de markt te brengen.  Ze maken zich los van de aandelenmarkt en veroveren de wereld met dit cosmetica merk door puur te handelen vanuit de wens van de vrouw en vanuit hun eigen visie. Deze familie is heel erg gehecht aan de onafhankelijkheid van hun groep. Al de prachtige producten van Clarins Paris worden gemaakt in hun eigen laboratorium. Ze hebben de productie volledig in eigen hand.

Succes

Zo gaaf om te lezen dat het succes van dit prachtige merk Clarins begonnen is met en nog steeds stand houdt door het luisteren naar ons vrouwen. Ik word daar echt blij van als ik lees dat de stem van de vrouw er echt toe doet. Clarins is begonnen met een schoonheidsinstituut en luisterde daar naar de wensen van de vrouwen die daar kwamen. Zo werd duidelijk wat vrouwen nodig hebben en mooi vinden qua schoonheid.  Het succes is ontstaan door heel persoonlijk te handelen. Producten op maat, persoonlijk contact, luisteren naar de wensen van de vrouw staat centraal.

 

Belofte aan de vrouw

Clarins Paris belooft ons vrouwen een prachtige natuurlijke schoonheid. Ze staan er garant voor dat onze pure schoonheid benadrukt wordt door het gebruik van de producten van Clarins Paris. Zoveel verschillende vrouwen op deze aarde en voor iedere vrouw persoonlijk bestaat bij dit merk de juiste producten. Ik word zo blij om dit te mogen delen met jullie. Want ook zoveel vrouwen lopen er rond met een minderwaardigheidscomplex, met het idee dat ze het niet waard zijn om gezien te worden. Juist door dit artikel wil ik tegen iedere vrouw persoonlijk zeggen ;” je bent het waard om te stralen”. Ik beveel dit merk dan ook aan, puur om de schoonheid die dit merk uitstraalt en de kracht van de vrouw benadrukt.

Pink Lady

 

Comfort Oil

Ik mocht drie prachtige kleuren van Lip Comfort Oil Shimmer uitproberen. De Pink Lady(04) de Pretty in Pink(05) en de Pop Coral(06) Deze cosmetica is gemaakt van biologische gekweekte planten. Ieder takje, blaadje en bloemetje wordt zorgvuldig bekeken en onderzocht om te kunnen gebruiken voor de cosmetische producten van Clarins.

Pop Coral

Conclusie

Jullie zijn natuurlijk heel erg benieuwd wat ik er van vond. Als je naar de foto’s kijkt, dan snap je dat alleen de verpakking al een sieraad op je kaptafel is. Het formaat is ook perfect om in je handtas te stoppen als je lekker op pad gaat. Ik heb alle drie de kleuren( Pink Lady, Pretty in Pink, Pop Coral) uitgeprobeerd. Ik heb geen voorkeur qua kleur. Alle drie zijn het sprankelende kleuren die bij iedere zomerse outfit passen. Zijdezacht en verzorgend voor de lippen. Heerlijk toch, je lippen stralen en worden direct perfect verzorgd door de verzorgende Oil die in de Lip Comfort verwerkt zit. Blijft lang zitten op je lippen.  Zin in dat extraatje als je de deur uitgaat, dan raad ik dit product aan. Verkrijgbaar op online verkooppunten van Clarins en ook bij bijvoorbeeld Douglas en ICI Paris XL zijn deze producten verkrijgbaar. De prijs ligt rond de 24,00 euro.