Als moeder zijnde kom ik vaak handen en tijd te kort. Gelukkig zijn er zat handige huishoudelijke artikelen die het mij een stuk makkelijker maken. Welke dit zijn vertel ik je in dit artikel. Wellicht heb jij er ook wat aan!

Robot stofzuiger

Als er iets is waar ik een hekel aan heb, maar wel iedere dag moet doen (omdat we een hond hebben) is het wel stofzuigen. Niets is vervelender dan kinderen die de hele dag door in de vieze hondenharen aan het spelen zijn. Denk maar eens aan die kleding die helemaal onder zit, weer een wasje extra. Daar heb je toch helemaal geen zin in! En om nou te zeggen dat ik tijd over heb om iedere keer als ik wat zie liggen de stofzuiger erbij te pakken. Daarom ben ik zo ontzettend blij dat we sinds kort een Robot stofzuiger hebben van ZACO. Deze zet ik aan wanneer het mij uitkomt. Zo zet ik hem aan zodra wij naar bed gaan zodat wanneer ik ’s morgens naar beneden kom de vloer weer helemaal haarvrij is. En als ik tussendoor een keer bijvoorbeeld boodschappen ga doen zet ik hem ook even aan. De stofzuiger gaat vanzelf weer terug naar zijn “basis” en laad dan weer gewoon op. Ideaal!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jamey.nl (@jamey.nl)

De badkamer

In de badkamer zijn er ook zat handige dingen. Denk maar eens aan de gevaren van een kraan. Voor je het weet hebben ze de kraan per ongeluk loeiheet gezet. Dat kun je gelukkig voorkomen met een thermostaat kraan. Deze kun je zelf op de ideale temperatuur instellen en zo hoef je niet bang te zijn dat de kids gaan spelen met de kraan. Zelf hebben wij een douche kraan van Grohe welke erg goed bevalt. Noé kan de kraan wel aan- en uitzetten, maar kan niet met de temperatuur spelen.

Bespaar niet op je kraan!

Als nieuwe moeder zul je regelmatig ’s nachts eruit moeten om flesjes te maken (wanneer je flesvoeding geeft uiteraard). Daar sta je dan midden in de nacht te wachten bij de waterkoker terwijl er een hongerig baby’tje op je ligt te wachten. Dat kan veel makkelijker en vooral sneller! Een kokend water kraan bespaart je ontzettend veel tijd en is ideaal voor wanneer je snel een kopje thee of flesje moet klaarmaken. Je kunt honderden euro’s uitgeven aan speciale fleswarmers of zelfs baby Senseo apparaten. Maar geloof mij, een kokend waterkraan is de beste investering die je kunt doen! Niet alleen perfect voor de flesjes, maar ook voor tijdens het koken!

Google Nest Hub Agenda

Maak je huis slim!

Je hebt waarschijnlijk mijn review over Nedis wel eens voorbij zien komen. Een slim huis kan je (zeker als moeder) heel veel tijd schelen. En daarnaast is het ook nog eens goed voor het milieu en handig! Zo zou je bijvoorbeeld je lampen met je stem kunnen bedienen (handig als je de kleine in je armen hebt) of wanneer je het huis verlaat alle lampen uit laten zetten. Wij hebben onze lampen gekoppeld aan de Google Nest Hub, en geloof mij, dat is echt ideaal!

Hopelijk heb je iets aan deze handige huishoudelijke artikelen voor moeders!

Handige huishoudelijke artikelen voor mama's!