Ogen, hoe belangrijk zijn ogen voor jou? Ogen zeggen ontzettend veel over wie je bent, hoe je je voelt. Onze ogen zijn kostbaar en de spiegel van onze ziel. Ze verdienen daarom ook onze beste zorg.’ Bourjois Paris‘ denkt daar ook zo over. Ik kreeg drie prachtige mascara’s binnen van dit mooie merk. Ook zo benieuwd wat die mascara’s met je ogen doen? Lees dan mee.

Waarom kiezen voor Bourjois Paris?

Ik ben me in gaan lezen over dit prachtige merk, want persoonlijk ken ik het merk nog niet zo goed. Als je denkt dat Bourjois nog maar net op de markt is, dan vergis je je. Al sinds 1863 bestaat Bourjois Paris. Je hoort het al aan de prachtige Franse uitspraak dat het een merk is dat ons vrouwen wilt laten shinen.

In 78 landen en met meer dan 25.000 verkooppunten is het uitgegroeid tot een merk wat graag door ons vrouwen gebruikt wordt. Je hoeft enkel maar aan de cultuur van Parijs te denken en je krijgt direct zin om de prachtige producten van Bourjois Paris te gaan aanschaffen. Dit merk beloofd ons puur vrouw te zijn zoals het vrouw zijn bedoeld is, elegant, puur, sexy, zwoel, intens. De schoonheid van ons vrouw zijn wordt door dit merk geaccentueerd en iedere vrouw wordt hierdoor in haar kracht gezet.

Welke van de drie?

Oh Oui! Mascara

Oh Oui! Mascara

Coup De Theatre

Coup De Theatre

Coup De Foudre Mascara

Coup de Foudre Mascara

De drie mascara’s zijn al pareltjes om te zien. Wat dat betreft ben ik net een ekster hoor, alles wat glittert vind ik al snel mooi.

Ik ben begonnen met de licht roze mascara. ‘ Volume glamour Coup De Foudre Mascara’. De kleur van deze mascara is zwart en het fijne aan het borsteltje is dat deze ultraflexibel is. Na het aanbrengen kregen mijn wimpers een prachtig volume en een heel natuurlijke uitstraling.

Dan hebben we de volgende beauty in donkerroze verpakt de’ Volume Glamour Coup De Theatre’. Deze mascara wordt opgebracht met een gekromd borsteltje. Wauw alsof mijn wimpers gegroeid zijn. Iedere wimper wordt geraakt en krijgt echt zoveel extra volume.

Als laatste hebben we de ‘ Volume Glamour Oh Oui! Mascara’. En dat is een letterlijke ‘ Oh Oui’,  wat een volume en prachtige volle wimpers tovert deze mascara op mijn wimpers. Dit komt door het zigzag-borsteltje waarmee je deze mascara opbrengt.

Wat is mijn conclusie

Alle drie de mascara’s vind ik aanraders, maar mijn ultieme favoriet is toch wel Always Fabulous. Het ligt echt helemaal aan je stemming welke mascara je kiest. ‘Coup de Foudre Mascara‘ zou goed passen als je een romantisch avondje hebt. ‘ Coup De Theatre‘ voor als je eens lekker uit je comfortzone wilt stappen. ‘Oh Oui! Mascara‘ doe je op als je met een intense blik de wereld in wilt kijken.

Ben je nu ook helemaal enthousiast geworden na het lezen van dit artikel? Dan heb ik goed nieuws voor je. Deze beauty’s zijn verkrijgbaar vanaf €10,89 en zijn onder andere te koop bij Plein.nl.