Als het gaat om stofzuigen en dweilen kom ik met twee kinderen, thuiswerken en een hond handen te kort. Maar daar komt nu met mijn nieuwe beste vriend, de ZACO V80 2-in-1 Robotstofzuiger verandering in!

Hulp in de huishouding

Tot Corona roet in het eten gooide had ik altijd hulp in de huishouding. Ze hielp mij met het afstoffen, stofzuigen en dweilen van het huis. En hoewel het echt een luxe is, heb ik het echt enorm gemist. Door die extra hulp kan ik net wat meer dingen in huis gedaan krijgen die normaal gesproken zouden blijven liggen. En zeg nou zelf, schoonmaken is nooit echt leuk toch? Maar helaas kwam daar Corona en moest ik afscheid nemen van mijn lieve hulp.

Daar ging mijn “extra tijd”. Elke dag moet er gestofzuigd worden omdat onze hond Milo flink kan verharen. En met een rondrennende peuter is het wel zo fris als de vloer gewoon schoon is. Dus daar ging ik weer. Elke dag ’s morgens en ’s avonds stofzuigen, en eens in de twee dagen dweilen (want die vloer ziet er na een dagje in de tuin uit!!).

Zaco v80
Maar daar was mijn nieuwe beste vriend!

De ZACO V80! Deze fantastische 2-in-1 robot kan niet alleen stofzuigen, maar ook nog eens dweilen! En het enige wat je daarvoor hoeft te doen is op een knopje drukken en af en toe het reservoir verwisselen/legen. Beter kan toch niet?!

ZACO V80 2-in-1 Robotstofzuiger bovenkant

Over de ZACO V80 2-in-1 Robotstofzuiger!

De ZACO V80 is een platte en slimme robotstofzuiger en dweilrobot. Hij is geschikt voor zowel vloeren als tapijt omdat hij een hele krachtige motor heeft. Om van het stofzuigen over te gaan naar het dweilen hoef je alleen maar de stofreservoir om te wisselen met de watertank (dit is letterlijk maar 2 seconden werk). Wanneer je parket hebt hoef je ook niet bang te zien voor schade, want de ZACO V80 is voorzien van een iDropping bescherming. Daarnaast zit er ook een sensor op voor lekbescherming. Ook zitten er andere sensoren op die de ruimte in een soort van virtuele plattegrond omzetten. Zo weet de robot precies waar hij wel en niet kan stofzuigen. Je hoeft dus ook niet bang te zijn dat hij van de trap af valt.

ZACO V80 2-in-1 Robotstofzuiger zijkant

IntelliPlan timer

Een van de aller tofste dingen aan deze robotstofzuiger vind ik de IntelliPlan timer. Hiermee kan je inplannen wanneer de stofzuiger aan de bak mag. Ik vind het bijvoorbeeld fijn om hem beneden vast aan te zetten wanneer iedereen nog slaapt. En de dweil wanneer wij bijvoorbeeld even de deur uit zijn.

De pluspunten op een rijtje
– Krachtige motor (kan tot 130 minuten stofzuigen)
– XXL stofreservoir
– Valbeveiliging
– I-Move technologie
– Ultra plat design (80mm)

ZACO V80 2-in-1 Robotstofzuiger vervangen

Zoals je wel door hebt ben ik echt enorm enthousiast. Deze robot is gegarandeerd je nieuwe beste vriend in het huishouden! De ZACO V80 is te koop voor €329,00. Maar met de code Jamey20 krijg je 20% korting! Dus ben je nog op zoek naar een Robotstofzuiger, dan is dit je kans!

Heb jij al een robot in huis?