De HEMA wie kent deze winkelketen nou niet? Ik zelf merk dat ik eigenlijk niet vaak in deze winkel te vinden ben en dat is eigenlijk best jammer want ze hebben super leuke producten! Kijk bijvoorbeeld eens naar deze super leuke handverzorging producten welke ik heb mogen proberen. Alleen al die verpakkingen, zo leuk! Zijn jullie nou ook nieuwsgierig geworden naar deze nieuwe handverzorgings  producten van de HEMA? Lees dan dit artikel.

HEMA

HEMA is een Nederlandse keten welke al bestaat vanaf het jaar 1920. Wisten jullie dat je afkorting HEMA eigenlijk staat voor Hollandsche Eenheidsprijzen Maatschappij Amsterdam? Bij de HEMA heb je een enorm breed assortiment van producten welke voor dagelijks gebruik geschikt zijn. En natuurlijk niet te vergeten de welbekende rookworsten waar de HEMA toch wel heel bekend om is. Ik heb de nieuwe handverzorgings  producten mogen uitproberen en ik moet zeggen dat ze mij erg hebben verrast!

HEMA cleansing hand soap

Tijdens deze corona tijden zijn we met zijn alle massaal aan het handen wassen geslagen. Ikzelf let er ook echt wel meer op en was best vaak mijn handen op een dag. Hoe vaker je je handen wast hoe meer ze uitdrogen en dan is het fijn om je handen met een handzeep te wassen welke je handen niet te veel uitdroogt. Deze cleansing hand soap reinigt op een milde en zachte manier mijn handen. Ook is deze hand soap geschikt voor ieder huidtype en hebben de bestanddelen in dit product voor zeker 97% een natuurlijke oorsprong. Wat leuk is om te zien dat zo’n groot bedrijf als de HEMA ook bezig is met natuurlijke ingrediënten en het verduurzamen van hun producten. 30% van de hand soap flacon is gemaakt van gerecyclede materialen. Door de toevoeging van het flamingo flower extract heeft het een heerlijke fris/bloemige geur. De prijs van deze lekkere handzeep is slechts €3 en bevat 300ml.

HEMA lightweight hand cream

Deze heerlijke luchtige handcrème is echt mijn favoriet! Ik hou van luchtige producten en deze trekt echt lekker snel in. Toch heeft het ondanks dat het een luchtige structuur is een heerlijke verzorgende werking! Door een heerlijke mix aan verschillende natuurlijke oliën van onder andere: kokosnoot, Marokkaanse argan, avocado, abrikoos, macadamia, soja en zonnebloem werkt hij super hydraterend zonder een plak laagje achter te laten! I Love it! In dit product hebben maar liefst 98% van de gebruikte ingrediënten een natuurlijke oorsprong en is de verpakking gemaakt van tenminste 57% gerecyclede materialen. Deze handcrème is te koop voor €2,75 en bevat 65 ml.

HEMA anti-pollution hand cream

Deze handcrème is een toppertje tijdens de zomerdagen. Er zit namelijk een zonnefactor in welke de huid gaat beschermen tegen schadelijke invloeden door de zon. Ook helpt deze handcrème je huid te beschermen tegen vervuiling. Dat doet deze handcrème door een beschermend onzichtbaar schild te vormen op de huid. Deze handcrème is wat dikker van structuur en werkt verzachtend en verzorgend op de huid. Hij heeft een heerlijke zacht zoetige maar ook fruitige geur door de toevoeging van grapefruit olie. Deze handverzorging is te koop voor €3 en bevat 75 ml.

Conclusie

Ik ben echt mega enthousiast over de prijs en kwaliteit van deze producten. Ze geven een heerlijk gevoel, verzachten en beschermen mijn huid. Ik zou ze zeker ook weer opnieuw aanschaffen als ze op zijn! Ben je opzoek naar een goedkope handverzorgingslijn dan kan ik je zeker eens aanraden om bij de HEMA naar binnen te lopen om eens de handverzorgings producten van de HEMA uit te proberen. Je kan ze ook online bestellen bij HEMA.

Wat zijn jullie favoriete handverzorgings producten?