Midden in de duinen, lekker even uitwaaien in eigen land! Zeker nadat we tot twee keer toe onze zomervakantie hebben moeten verschuiven kon ik niet wachten om er eindelijk even tussen uit te gaan. Benieuwd hoe wij het hebben gehad op Center Parcs Park Zandvoort? Lees dan snel verder.

VIP Cottage

In een woord, mindblowing. Wij hebben al heel wat vakantieparken gezien, maar de VIP Cottage op Center Parcs Park Zandvoort is wél echt een topper. Van boven tot onder, overal is aan gedacht. Zo hangt er zelfs in de slaapkamer een haardroger en is de keuken mega compleet. En niet geheel onbelangrijk, er is zelfs een Dolce Gusto apparaat! (Voor de insta volgers onder ons, dit is mijn all-time favoriete koffie). Natuurlijk trek ik direct alle deuren open en mijn kaak viel op de grond toen ik de deur naar de badkamer opende. Ik wist wel dat er sauna en jacuzzi zou zijn. Maar dit, zo groot, fancy en gewoonweg prachtig had ik niet verwacht. Er hangt zelfs een giga flatscreen. Je snapt dus wel dat zodra de op bed lagen wij een fles wijn geopend hebben en lekker The Voice Kids hebben gekeken vanuit het bad. Wat is dit genieten zeg!

Klaar voor een avondje The Voice Kids!

De keuken was écht van alle gemakken voorzien!

Luxe vervoer

Helaas hadden we niet het beste weer. Met windkracht 9 en zandstormen op het strand was een gezellige wandeling op het strand niet echt een succes. Maar evengoed was er genoeg leuks te doen! Zo hebben we op de tweede dag een golfkarretje gehuurd en zijn we over de boulevard gereden, langs het strand en door het dorp. Wij dachten (omdat het karretje ook van het park af mocht) dat mensen hier het wel gewend zouden zijn om een golfkarretje rond te zien rijden. Grappig genoeg was dit niet het geval en hadden we enorm veel bekijks. Noé vind dat natuurlijk geweldig en zwaaide naar iedereen!

Foodservice tot aan je cottage!

Wat is er nou leuker dan gourmetten! Het hoort toch een beetje bij de feestdagen en vakantie vinden wij. We hadden daarom table cooking besteld en wauw wat een luxe service zeg! Je hoeft helemaal niets zelf te regelen. Alles word tussen 3 en 5 aan de cottage geleverd. Van verse stokbrood, vlees en sausjes tot het toetje. En voor de kids zitten er net als bij het ontbijt een kidsbox bij met een kleurplaat, potloden en zelfs bellenblaas of andere speeltjes en een lekker toetje. Écht een succes!

Entertainment genoeg!

Door de Corona maatregelen zijn er helaas een hoop dingen niet mogelijk. Toch hebben we een aantal leuke dingen kunnen doen met Noé. Zo zijn wij zaterdag ochtend naar de kidsclub gegaan en is ze voor het eerst geschminkt. Dit vond ze wel heel erg spannend. Ook zijn er andere dingen zoals boogschieten en Squash. Helaas zijn er voor de allerkleinste niet heel veel dingen te doen (door Corona voornamelijk) maar geloof mij, met zo’n groot bubbelbad in de badkamer (waar je zelfs muziek op kan afspelen) heb je niet heel veel entertainment extra nodig haha. Wel hoop ik dat we ooit nog een keertje terug kunnen wanneer alle maatregelen voorbij zijn. Ik weet namelijk zeker dat de JumpXL, de binnenspeeltuin en natuurlijk het zwemparadijs een groot succes zouden zijn bij de kids. Buiten zijn er uiteraard ook verschillende speeltuinen te vinden op het park. Helaas hebben wij bijna alleen maar regen of hele hevige wind gehad dus hebben we daar niet veel van kunnen profiteren.

EHBO

Goed om te weten (zeker wanneer je jonge kinderen hebt) is dat voor kleine ongelukjes de EHBO mensen binnen no-time voor je huisje staan. Wij hadden helaas de pech dat een van de kindjes een ongelukje had gehad. En binnen 3 minuten na het bellen van het noodnummer stonden ze al voor de deur om ons te assisteren. Echt geweldig!

Ons verblijf was ondanks het slechte weer echt heerlijk. Even genieten van elkaar in een andere omgeving, daar was ik echt even aan toe.

Luxer dan luxe overnachten op Center Parcs park Zandvoort