Bourjois komt nu met een fijne nieuwe nagellak en een nieuwe mascara. Beiden laat ik je vandaag in deze review uitgebreid zien. De lakjes komen uit de Healthy Mix collectie, een nagellakcollectie die niet alleen mooi maar ook goed is voor je nagels. De mascara heet Twist Up the Volume Mascara en heeft een heuse uitschuifbare borstel. Heel apart!

Bourjois Healthy Mix nagellak

De nieuwe Bourjois Healthy Mix nagellak is een topper. De formule tast je nagels niet aan en laat deze gezond blijven. Andere lakjes kunnen namelijk je nagels best beschadigen, doordat er giftige en nare stoffen in zitten. Deze formule is clean en ook nog eens vegan. Top voor je nagels dus!

De kleuren die ik kreeg zijn 125 Very Generose en 340 Plumplumpidou. Een leuk detail, want ik vind het altijd extra leuk wanneer merken werk maken van hun namen. Kleur 125 Very Generose is heel lichtroze en ook lekker romantisch. Het is fijn voor een neutrale look en iemand die wel een kleurtje op zijn of haar nagels wilt, maar niet iets te opvallends wilt zijn. Doordat deze kleur zo licht is heb je minimaal 2 laagjes nodig en soms wel 3 om het dekkend te maken. Heel anders is kleur 340 Plumplumpidou. Deze kleur zit tussen roze en paars in en hier hou ik wel echt van. De kleur is lekker stylish en kan ook stoer ogen met de juiste outfit. Hierbij zijn 2 laagjes genoeg voor een dekkend resultaat. Na een paar dagen moet je de nagellak opnieuw aanbrengen, want hij gaat geen weken mee. Niet erg natuurlijk, want daar is ook de prijs naar. Hij kost namelijk €9,99 per stuk.

Bourjois Twist Up the Volume

Dan die gekke uitschuifbare mascara, want hoe kan nu zoiets? Het borsteltje is namelijk van een normaal formaat, maar wanneer je aan het puntje van de dop draait verleng je het borsteltje. Dat kan fijn zijn om nog meer wimperhaartjes te bereiken en om flink wat volume te creëren.

Het borsteltje heeft vrij korte siliconen haartjes en meestal werken die mascara’s niet zo voor mij. Ik heb namelijk van nature korte en rechte wimpers. Natuurlijk ben ik het gaan proberen en ik was blij verrast. Hij doet prima zijn werk, al heb ik wel andere mascara’s die nog beter zijn. Gelukkig is een mascara voor iedereen anders dus raad ik je aan om hem zeker eens te proberen! Hij kost €8,49 en dat is een fijne budget prijs om zeker eens te proberen.