Sta je graag in de keuken, maar heb je stiekem een hekel aan al dat fijnhakken? Of wil je graag lekkere dips maken, maar krijg je dit zelf niet goed genoeg gemengd? Weet dan dat het ook anders kan. De Cuisinart Cordless Mini Prep Pro keukenmachine is namelijk heel handig voor de eenvoudige taken zoals hakken en mixen. Helemaal top is dat hij ook nog eens draadloos is! Hoe dat bevalt? Wij vertellen het je vandaag!

Cuisinart Cordless Mini Prep Pro

Groenten zoals uien en kruiden hakken, ik vind er maar weinig aan. Het kost heel veel werk (en levert vaak ook nog eens flink wat troep op) en dat terwijl het veel makkelijker kan. Deze fijne draadloze keukenmachine hakt alles in een handomdraai voor je fijn.

Naast het hakken van groenten en kruiden kan hij nog veel meer. Je kunt er namelijk ook lekkere sauzen mee mengen, babyvoeding mee pureren en zelfs lekkere huisgemaakte dips mee bereiden. Of wat dacht je van het malen van noten en het vermalen van broodkruimels? Met de feestdagen en al het lekkers dat er weer aan begint te komen is dit dus echt een lifesaver!

Hoe werkt draadloos?

Eigenlijk is het heel simpel, want je laadt het apparaat op middels de bijgeleverde oplader. Eenmaal opgeladen haal je de stekker los en kun je het overal gebruiken waar je maar wilt. Dat is fijn, want waneer je druk in de weer bent met een fijne maaltijd klaar te maken heb je niet altijd plek in de buurt van een stopcontact. Wanneer je hem 115 minuten laat opladen kun je hem 15 minuten non-stop gebruiken. Dat lijkt heel kort, maar eigenlijk kun je daar heel lang mee vooruit. Hij hakt namelijk heel snel! De indicatielampjes geven vervolgens aan wat het resterende laadniveau is, zodat je weet waneer je moet opladen. Natuurlijk is het het beste om hem aan de lader te laten wanneer je hem niet gebruikt, zodat je altijd zeker weet dat je je hak- of mengklus af kunt maken.

Lekker compact

De Cordless Mini Prep Pro van Cuisinart is lekker compact. Ik vond hem verrassend klein, maar in dit geval is dat juist goed. Je hebt namelijk geen heel groot product nodig, want je bereidt geen ketels vol dips, sauzen etc. In de kom kan 900 ml. product dat helemaal prima is. Door deze compactheid kun je hem overal kwijt op je aanrecht. Het apparaat is ook nog eens heel stijlvol en heeft een dubbelzijdig mes van hoogwaardige roestvrijstaal. De bediening is heel simpel, want je gebruikt de hakknop voor hak- en mixtaken en de maalknop gebruik je voor het malen van noten, kruiden of koffiebonen.

Het is natuurlijk geen verrassing na het lezen van deze review, maar wij zijn enthousiast!! De Cordless Mini Prep Pro is een geweldig apparaat en helpt je makkelijk en snel bij de vervelende klusjes tijdens het koken. Daarbij ziet hij er ook nog eens fantastisch uit en staat hij mooi te shinen op je aanrecht. Wat wil je nog meer? De Cuisinart Cordless Mini Prep Pro kost €99,90 en is te koop bij  www.cuisinart.nl.