Groot fan van Pixi hier jongens! Als beautyliefhebber heb ik al heel wat merken mogen ervaren en Pixi is daar eentje van. Het komt nu met drie nieuwe producten, waaronder een Glow Tonic toner en serum en een pHenomenal Gel. Deze drie producten bieden je een fijne gezichtsverzorgingsroutine voor in de ochtend en avond.

Hoe verzorg jij jouw huid in de ochtend en avond? Smeer je enkel met een dag- en nachtcrème of ga je helemaal los en gebruik je, net als ik, een reiniger, toner, serum en crème? Eigenlijk is het best goed om een goede routine te hebben, want jouw huid heeft daar echt veel voordelen van. Mijn huid heeft namelijk echt een goede verzorging nodig, anders komen onzuiverheden alweer snel opzetten.

Pixi Glow Tonic Toner

Allereerst is het belangrijk om je gezicht goed te reinigen. Gebruik hiervoor een reiniger die geschikt is voor jouw huidtype of eventueel huidprobleem. Daarna kun je nog een tweede keer soort van nareinigen met deze Glow Tonic Toner. Een toner zorgt ervoor dat de overgebleven restjes weggehaald worden en dat jouw huid mooi in balans komt. Deze toner geeft jouw huid die mooie natuurlijke glow en exfolieert op een milde wijze. Hij is vloeibaar als water (zoals elke toner) en je brengt hem makkelijk aan met een wattenschijfje. Hij ruikt heel zacht en mild en laat geen plakkerig laagje achter op je huid. De toner kost €11,45 voor 100 ml.

Pixi Glow Tonic Serum

Na het aanbrengen van de toner is het de beurt aan het serum. Dit serum bevat o.a. salicylzuur en aloë vera. Van dit laatste weten we al dat het de huid verzacht en herstelt. Salicylzuur is heel goed voor huidjes zoals de mijne, want het dringt in de poriën en verwijdert vuil. Het maakt mijn huid onwijs mooi en zacht en geeft die mooie glans weer terug. Zeker met dit warme weer is het ideaal, want zweet kan de huid ook verstoppen. Met dit serum blijven je poriën schoon en je huid stralend. De textuur zit tussen een gel en water is. Heel fijn is het pipetje, waarmee je precies kunt aanbrengen. Je hebt per toepassing slechts 2 tot 3 drupjes nodig en het smeert zich fijn uit. Ook dit laat geen voelbaar laagje achter, het ruikt overigens ook echt lekker verzorgend! Dit serum kost €29,45 voor 30 ml.

Pixi pHenomenal Gel

Tot slot is er de pHenomenal Gel. Deze gel kun je zien als een dagverzorging en breng je dan ook aan na het serum. Zoals de naam al doet vermoeden is hij pH neutraal en dat is fijn voor huidjes die uit balans zijn. De gel is geschikt voor alle huidtypes en bevat o.a. aloë vera en kastanje. Deze elementen zorgen voor een gekalmeerde huid. De textuur is echt als een dunne gel en dat is heerlijk voor in de zomer. Het werkt namelijk wat verkoelend op de huid. Het smeert weer heel fijn uit en je voelt meteen de zachtheid van het product tijdens het smeren. Wat opvalt is dat het razendsnel intrekt zonder een plaklaagje achter te laten. Dit vind ik echt een aanrader voor de zomer!! De gel kost €27,45 voor 50 ml.

Deze drie Pixi producten zijn echte musthaves voor de zomer! Mijn huid wordt hier heel blij van, ook wanneer het warm weer is. Met name de gel is een echte aanrader, door het verkoelende effect is het heerlijk om deze zomer te gebruiken! Pixi producten zijn onder andere te koop bij Lookfantastic.