Nieuw van Clarins is het Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask. Dit masker is ideaal voor de droge huid die echt een goede hydratatie nodig heeft. Vooral na al dat gure weer van afgelopen weken is het gebruik van dit masker aan te raden, want doordat het binnen warm was door de verwarming en buiten guur door het weer droogt de huid snel uit.

Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask

Het Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask bevat wilde mango boter. Het is een rijk masker dat de huid verwent in slechts 10 minuutjes tijd. Het zorgt ervoor dat de droogste huid weer kalmeert en lekker comfortabel aanvoelt. Nu heb ik gelukkig niet direct een droge huid, maar merk ik wel dat ik sinds een paar weken last heb van droge plekjes. Ik ben het dus evengoed gaan gebruiken.

De verpakking

Het masker komt in een lekkere tube en heeft een inhoud van 75 ml. De gele kleur popt er weer lekker uit en knalt lekker in je badkamer. Ik word er meteen vrolijk van! Fijn vind ik overigens dat het in een tube komt, want hiermee kun je heel goed doseren. Het masker hoef je namelijk niet heel dik aan te brengen, een dun laagje is genoeg.

De textuur

De textuur van het product is fijn. Het is als een balsem en heel rijk. Niet te dik overigens, je kunt het heel goed uitsmeren en verdelen over je gezicht, hals en decolleté. Je brengt het moeiteloos aan op een schone huid en laat het 10 minuutjes inwerken. Ik gebruik een masker altijd onder de douche, want dan zijn die 10 minuten zo voorbij. Ondertussen was ik mijn haren etc. Je spoelt het heel goed af met (lauw)warm water en je voelt meteen aan je huid dat het product werkt. Een trekkerig gevoel is meteen weg en je voelt dat de huid gevoed is. Dit effect blijft zo gedurende de dag.

Mijn ervaring

Ik hoef je denk ik niet meer te vertellen dat ik hier heel blij mee ben. Ondanks dat ik niet een droge huid heb, maar wel last heb van droge plekjes, is dit masker heerlijk in gebruik. Het is echt verwennerij en je voelt meteen na het aanbrengen dat het zijn werk doet. Heel fijn en een echte aanrader!

Nog een groot pluspunt vind ik de heerlijke frisse en subtiele geur. Sommige maskertjes stinken wel eens en omdat ze op het gezicht moeten zit je er met je neus vol in. Niet lekker dus. Deze van Clarins is wel echt heel fijn!! Het Clarins SOS Comfort Nourishing Balm Mask kost €41,- voor een tube van 75 ml. Omdat je maar een dun laagje gebruikt kun je er wel eens tijdje mee vooruit. Je shopt hem via clarins.com en bij de bekende Clarins verkooppunten.