Het lekkere weer is er eindelijk! De winterlaarzen en dikke jassen kunnen eindelijk weer naar zolder. Tijd om dus de garderobe voor jezelf, maar ook de kids weer even kritisch te bekijken. En daar horen ook schoenen en sandalen bij. In dit artikel laat ik je de leukste sandalen voor kids zien!

Sandalen of toch slippers?

Persoonlijk heeft mijn voorkeur al snel sandalen. Vooral omdat kids toch snel vallen met slippers tijdens het spelen. Sandalen blijven veel beter zitten en maak je vast met klittenband of gespjes. Het voordeel, ze verliezen ze niet tijdens het rennen!


Timberland

Qua sandalen is er ontzettend veel keuze. Maar waar ga je voor? Zelf vind ik het vooral handig als de sandalen tegen een stootje kunnen. In de zomer word er nou eenmaal veel met water gespeeld. En dat ze nat worden is dan ook niet geheel ondenkbaar. Mijn persoonlijke favoriet zijn de sandalen van Timberland. Deze kunnen heel goed tegen water, drogen snel op en maak je vast met klittenband. Ideaal want zo kan je kindje ze zelf makkelijk aan en uit trekken.

Teva

Een ander merk die heel fijne sandalen heeft is Teva. En ik weet dat Teva niet de allerbeste naam heeft opgebouwd door de jaren heen, maar écht ze zijn ideaal voor wanneer er ook veel water aan te pas komt. De sandalen van Teva zitten stevig, zijn er in leuke kleurtjes en drogen snel op!


Birkenstock

Vind je een goed voetbed belangrijk? Of is je kindje al wat ouder? Dan kan ik je ook zeker Birkenstocks adviseren. Deze hebben een heel stevig en fijn voetbed. Verwacht je dat de sandalen veel nat gaan worden? Neem dan niet de variant met een kurk zool want na verloop van tijd laat daar door het water de lijm van los. Erg leuk is trouwens dat Birkenstock heel erg veel leuke designs heeft waardoor er voor iedere outfit wel een matchend paar te vinden is!

Nog wat extra tips

  • Ga je voor gemak? Kies dan voor klittenband sluiting!
  • Meet voor het bestellen de voeten van je kindje op, zo weet je zeker dat je de juiste maat kiest.
  • Ga voor een neutrale kleur, dan passen ze bij iedere outfit.
  • Kies het juiste materiaal. Verwacht je veel waterpret? Neem dan geen kurk!

Hopelijk kun je met deze tips en ideeën goed slagen voor leuke sandalen voor je kids!

De leukste sandalen voor kids!