Ook dit jaar zijn er weer de bekende Maria Nila Beauty Bags! Deze tasjes zijn verkrijgbaar in zeven kleuren met elk zijn eigen Care & Style-serie. Naast dat ze er geweldig uit zien zitten ze vol met heerlijke producten voor je haar. Ik ontving de Head & Hair Heal variant, welke de hoofdhuid en het haar kalmeren en herstellen. Deze productlijn is speciaal bedoeld voor de gevoelige hoofdhuid. Wat de producten doen en hoe ze bevallen? Je leest het vandaag!

Het tasje van de Maria Nila Beauty Bag is gemaakt van 100% gerecycled mesh en bevat vier producten: een shampoo, een conditioner en van elk een minivariant voor op reis. Door gebruik te maken van gerecyclede materialen timmert het merk aan de weg, op naar een duurzamere toekomst.

Maria Nila Head & Hair Heal Shampoo

Heb je last van een gevoelige hoofdhuid? Dan is dat zeker heel erg vervelend. Deze shampoo kan je dan wat verlichting geven, want het werkt ontstekingsremmend en stimuleert tevens de haargroei. Heb je gekleurd haar, dan werkt hij ook nog eens kleurbeschermd. Heel fijn nu we de zomer in gaan, want met de invloeden van de zon kan ons haar verkleuren. Ook door het wassen vervagen kleuren en dat wordt hiermee voorkomen. Tot slot voorkomt de shampoo roos, ook heel fijn!

De formule van de shampoo bevat o.a. Piroctone Olamine en natuurlijke aloe vera. Deze stoffen helpen roos en andere hoofdhuidproblemen te voorkomen. Vitamine E, apigenin en peptiden zorgen voor gezonde haarzakjes en stimuleren bovendien de haargroei. Je merkt het natuurlijk niet na één wasbeurt, maar bij regelmatig gebruik ga je al snel merken dat je hoofdhuid rustiger wordt. Hiermee zijn dan irritaties, zoals jeuk, maar ook roos, verleden tijd. De shampoo schuimt helemaal prima en is goed te verdelen door het haar. Ook spoelt hij makkelijk af en heel fijn vind ik die heerlijke geur! Daar is het merk sowieso altijd een kei in. Een flacon bevat overigens 350 ml. aan product, daar kun je een tijdje mee vooruit.

Maria Nila Head & Hair Heal Conditioner

Dan de conditioner, want hiermee sluit je altijd je wasbeurt af. Helaas worden conditioner vaak onderschat en ziet men de waarde er niet zo van in. Wist je dat een conditioner de haarschubben sluit en er op die manier voor zorgt dat je haar minder pluist, mooier in model valt en niet onhandelbaar is? Zeer belangrijk dus!

De conditioner sluit perfect aan bij de shampoo, want ook deze werkt door op de gevoelige hoofdhuid. Hij heeft dezelfde kenmerken dan de shampoo en is geschikt voor alle haarsoorten. De ingrediënten zijn vergelijkbaar met de shampoo en goed om te weten is dat hij uit 100% natuurlijke ingrediënten bestaat. Hij is vrij van parabenen en sulfaten. Ook de conditioners van het merk zijn heel fijn, want bij mij werken ze altijd als een soort masker. Ze lijken intens voedend te zijn en deze heeft ook dat heerlijke effect. Naast dat hij de wasbeurt afsluit maakt hij je haren heerlijk zacht en vallen ze mooi in model. De geur blijft een hele tijd in je haren hangen, dus je kunt er nog lang van nagenieten. Een flacon heeft overigens een inhoud van 300 ml.

Travelsizes

Omdat de vakanties weer voor de deur staan bevat de Maria Nila Beauty Bag twee travelsize producten, een shampoo en een conditioner. Op die manier kun je ook op reis jouw favoriete haarverzorging gebruiken, zonder die grote zwaardere flessen mee te nemen. Ze hebben het ideale reisformaat van 100 ml. per stuk en mogen dus zelfs in je handbagage.

De Maria Nila Beauty Bag is limited edition, dus dat betekent op is op. De aanschaf van een Beauty Bag is goedkoper dan wanneer je de producten los koopt. Los kosten ze namelijk €80,- en de Beauty Bag kost €55,-. Je kunt ze online bestellen bij Maria Nila