Bruno Banani Summer Limited Edition 2021

Het is weer zo ver! bruno banani heeft een heerlijke summer limited edition uitgebracht voor hem én haar! Ben je benieuwd hoe deze bevallen? Lees dan snel verder.

bruno banani summer limited edition 2021

Soms heb je van die geuren waar je op voorhand geen idee van hebt wat je er van moet verwachten. Dit had ik zelf als ik eerlijk ben bij de nieuwe bruno banani geuren. Ik ben zelf nog niet heel erg bekend mee, maar na de review van de Bruno Banani Daring Woman door Lonneke werd ik wel erg benieuwd naar de eau de toilet. Ik ben dan ook erg blij dat ik nu de Summer limited editions mag proberen.

For her

Laten we beginnen met de bruno banani Summer Limited edition for her. Dit zou een onweerstaanbare zomergeur zijn. Ik ben benieuwd! Zoals je al kunt zien is de flacon super zomers. Roze met oranje, het doet me een beetje denken aan een zachte sunset. De geur zelf is erg zoet. To be honest, een beetje te zoet voor mijn smaak. Dat is natuurlijk ook niet gek als je kijkt naar de noten. Mandarijn, perziksbloem, vanille.. Erg fruitig, maar uiteraard ook erg zoet. Hou jij er van? Dan is het absoluut een musthave!

Topnoten: zwarte bes, mandarijn, goudsbloem
Hartnoten: jasmijn, perziksbloem, lelietje-van-dalen
Basisnoten: zoete cacao, vanille, framboos

For him

Zoals je van de meeste mannengeuren in de zomer kunt verwachten is de bruno banani heren editie een verfrissende geur. Persoonlijk vind ik de “frissere” zomergeuren het lekkerste ruiken bij Bram. Ik kan het niet echt uitleggen, maar die frisse luchtjes hebben gewoon mijn persoonlijke voorkeur haha.

Topnoten: grapefruitolie, guarana, rode appel
Hartnoten: lavendel, nootachtig spread-akkoord, guaiac-hout
Basis: vetiver, benzoïne, amber

Zoals we van bruno banani kennen zijn beide flacons schuin. De geuren zullen beide te koop zijn bij diverse (online) verkooppunten voor €24,99. Ben jij al bekend met de geuren van bruno banani?

Bruno Banani Summer Limited Edition 2021