Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette is de nieuwste geur van Bruno Banani. De geur nodigt vrouwen uit om zelfverzekerd, sexy, speels en gedurfd te zijn. De geur is ook nog eens voorzien van een nieuwe Time to Release Technologie. Benieuwd wat ik er van vind? Lees dan snel verder!

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

Over Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

Vaak zijn de geuren die wij kennen van Bruno Banani, zacht en fris en meisjesachtig maar deze nieuwste geur is gedurfd, vrouwelijk en voorzien van een nieuwe technologie; Time to Release Technologie. Dit is een inkapselingstechnologie die bestaat uit suikermolecuul met een olie aantrekkende  kern en een wateraantrekkend omhulsel. De huid lost het buitenste molecuul op waardoor de geur weer opnieuw vrijkomt, kortom hij word in de loop van de dag weer opnieuw geactiveerd.

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

 

De Verpakking

Over de verpakking is goed nagedacht, vind hem heel erg mooi, elegant en vrouwelijk doordat deze schuin afloopt en geribbeld glas heeft. De dop maakt het natuurlijk helemaal af! Deze is goudkleurig in de vorm van kleine duivelhoorntjes. De flacon heeft een inhoud van 20ml en is verkrijgbaar voor €20,00 ook is en er nog een 30ml flacon verkrijgbaar voor €25,00.

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

De geur

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette is een warme en elegante geur die je goed dagelijks kan gebruiken. De geurnoten is een mix van fruitig en bloemerig. Als eerste ruik je het fruitige gedeelte van de geur perzik en appel. In het hart zit oranjebloesem, roos en cederhout. En als basisnoten ruik zitten de geurnoten van sandelhout, benzoë en muskusnoten.

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette

Conclusie

Ik vind de geur heerlijk! Je ruikt goed het fruitige gedeelte van de perzik en appel terug als je hem op doet, zodra dit een beetje vervlogen is komen de warme geuren vrij. Het is zeker een sensuele en vrouwelijk geur. Door de warmte van de geur is deze perfect voor herfst en winter.

Bruno Banani Daring Woman Eau de Toilette is o.a. te koop bij Kruidvat voor €20,00

Welke geur draag jij graag in de herfst?