Pink Gellac Color Pops Ring

Zoals jullie weten gebruik ik alleen nog maar Pink Gellac voor op mijn nagels. Het is gewoon ideaal, snelle droogtijd en het blijft lang zitten. Inmiddels heb ik een hele collectie aan kleuren en elke keer blijft het maar lastig om vanuit een potje een kleur te kiezen. En daar heeft Pink Gellac wat heel slims op bedacht een Color Pops Ring. Hierop kun je Nail arts maken en je Pink Gellac kleuren op swatchen. Hoe het precies werkt laat ik jullie vandaag zien.

Pink Gellac Color Pops Ring

Over de Color Pops Ring

De Pink Gellac Color Pops Ring is een ring die bevat 30 blanco Color Pops met een handige schrijfvak voor het nummer van de aangebrachte kleur. De Color Pops zijn afneembaar en worden bijeen gehouden door de mat zwarte ring die helemaal past bij het design van de Color Pops. De ring kan tevens open en dicht geklikt worden.

Pink Gellac Color Pops Ring

Pink Gellac Color Pops Ring

Het gebruik van de Color Pops Ring

Je klikt de ring open en neemt hier een Color Pop vanaf. Vervolgens lak je de Color Pop met de gewenste kleur en laat dit 60 seconden uitharden onder je lamp. Daarna breng je Pink Gellac Ultra Shine aan en ook dit laat je 60 seconden uitharden. Daarna verwijder je met de Pink Gellac Cleaner de plak laag. Daarna is jouw Color Pop klaar en kan je hem weer om de ring bevestigen. Vervolgens kan je het nummer van de lak erop schrijven, ik had alleen nu niets in huis omdat te doen.

Pink Gellac Color Pops Ring

Conclusie

Met de Pink Gellac Color Pops Ring heb je op een handige en stijlvolle manier een overzicht van jou Pink Gellac kleuren. Ook vind ik dit zelf een hele fijne manier om nail art op te maken. Mocht je creaties niet gelukt zijn, en je hebt hem nog niet uit laten harder onder de lamp dan kan je hem gewoon weer afnemen!

Pink Gellac Color Pops Ring is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €8,00

Pink Gellac Color Pops Ring(2)