Nail Art Inspiratie

Het leek mij leuk om eens voor de verandering een nail art inspiratie artikel te maken. Voorheen maakte ik namelijk regelmatig nail arts. Veel creaties zijn makkelijk na te maken hiervoor hoef je echt geen pro te zijn. Kijk je gauw mee?

Nail Art Inspiratie

Stamping Nail Art Inspiratie

Ik voor zie mijn nagels altijd eerst van een basiskleur. In dit geval was het een oud roze kleur, wit en een zilveren glitter nagellak. Bij alle nagels breng ik twee laagjes lag aan. Vooral de witte basis moet goed droog zijn voordat je begint met een stempel aan te brengen. Ik breng er zelf altijd nog wel een top coat overheen aan, zodat mocht het stempelen niet in één keer goed gaan ik het nog makkelijk kan weghalen.

Bij deze stamping nail art heb ik een heel simpel patroon gebruikt van een stamping plate. Ik heb hier wel opgelet dat de stempel kleur ook terugkomt in één van de andere nagels, mijn pink in dit geval. Dit zorgt dat ondanks elke nagel toch anders is het één geheel word.

Nail Art Inspiratie

Nail Art Inspiratie

Dry Marble Nail Art Inspiratie

Dry marble is een hele gemakkelijk techniek en geeft een prachtig effect. Eerst breng ik de basis kleuren aan. De basiskleur voor mijn dry marble nagels zijn wit. Als de basiskleuren goed droog zijn begin ik met mijn nail art. Ik heb twee kleuren naast wit uitgekozen. Ik breng twee druppels paars aan op de nagel en twee druppen roze en twee druppel wit (in totaal dus 6 druppels lak). Daarna pak ik een stukje van een boterhamzakje en leg ik eroverheen. Heel voorzichtig ga ik er draaiend over mijn nagel heen met mijn andere wijsvinger. Hierdoor gaan de kleuren zich mengen. Dit doen je echt maar enkele seconden. Daarna haal ik het boterhamzakje van mijn nagel af en klaar! Als de marble nagels goed droog zijn breng ik nog een top coat aan.

Nail Art Inspiratie

Marble Nail Art Inspiratie

Marble prints zie je overal terug. Zo ook in nail arts. Hier heb ik de print van marble op een subtiele manier verwerkt in deze nail art. Ik heb eerst de basis kleuren aangebracht en goed laten drogen. Zodra de witte basis voor mijn nail art goed droog is kan ik beginnen. Ik pak een boterhamzakje en kreuk die samen. Vervolgens breng ik er donkergrijze nagellak op aan. Daarna ga ik het al deppend op enkele plaatsen aanbrengen op de witte nagel. Als laatst de top coat op het één geheel te maken. Dit is één van mijn persoonlijke favoriete.

Nail Art Inspiratie

Sticker Nail Art Inspiratie

Het effect is super leuk en het is zo makkelijk. Tegenwoordig kan je bij elk drogist bijna wel stickers halen voor je nagels. De stickers die ik hier heb gebruikt heb ik online gekocht. Ik heb de wijsvinger en middelvinger voorzien van de sticker en de kleuren daarvan laten terug komen in de ringvinger en pink. Als ik stickers aanbreng op mijn nagel gebruik ik ook hierbij altijd wel een top coat. Een top coat geeft namelijk ook bescherming en zorgt ervoor dat je extra lang van je mooie creatie kan genieten.

Nail Art Inspiratie

Welke creatie vind jij het leukste? En zou je het leuk vinden om vaker nail art te zien?