3 leuke vakantiegebieden in Nederland

Ben je stiekem al aan het oriënteren voor de mei- of zomervakantie? Groot gelijk heb je! Zeker met dat vele thuis zitten, hebben wij allemaal behoefte om er even tussenuit te gaan. Wellicht wil je vanwege alles wat loopt, graag in Nederland blijven. Daarom delen wij in dit blog 3 leuke vakantiegebieden in Nederland met je, lees je mee?

Zeeland

Toch wel met stipt op 1 voor ons: Zeeland. Wij vinden Zeeland een heerlijk gebied om op vakantie te gaan! De combinatie van zee, strand, uitgestrekte gebieden en knusse dorpjes is voor ons een perfecte vakantiebestemming. Zelf heb ik mijn oog laten vallen op Roompot Vakantiepark Beach Resort Nieuwvliet-Bad. Een heerlijk vakantiepark onderaan in Zeeland, dicht bij België. Hier kun je genieten van het strand, maar ook uitstapjes maken naar bijvoorbeeld Brugge, Vlissingen of Middelburg. Een heerlijke vakantie, wij kijken er nu al naar uit.

Limburg

Hou je van wandelen en authentieke stadjes bezoeken? Dan is Limburg het vakantiegebied voor jou! Limburg staat bekend om zijn prachtige wandelingen langs kastelen, bossen en dorpjes. Naast wandelen, kun je in Limburg ook heel goed shoppen en steden/dorpen bezoeken. Wat dacht je van het prachtige Valkenburg? Of Maastricht? Of Designer Outlet Roermond? In Limburg is genoeg te beleven! Zeker wanneer je juist want anders wilt dan de zee, is Limburg een perfecte bestemming.

Waddeneilanden

Wanneer je op vakantie gaat naar de Waddeneilanden, waan je je echt alsof je in een ander land bent. Allereerst moet je met de boot naar het eiland toe, dan begint de reis al! Vervolgens kom je op een van de prachtige eilanden waar je heerlijk kunt wandelen, fietsen en genieten aan zee. Wij zijn recent op Texel geweest, wat echt ontzettend leuk was. We hebben heerlijk gewandeld en leuke dorpjes bezocht. Wij zouden ook graag een bezoekje brengen aan Ameland, een wat kleiner eiland.

Wat is jouw favoriete Nederlandse vakantiegebied?

3 leuke vakantiegebieden in Nederland