Pink Gellac oudoir Charm Collectie Hoofdfoto

Laat je verleiden door de romantische, warme kleuren van de Pink Gellac Boudoir Charm Collectie! De collectie bevat 5 glamorous en elegante kleuren. Zo kan je je laten verleiden door zachte en donkere sprankelende kleuren. Voor mij persoonlijk is deze collectie een schot in de roos! Kijk je gauw mee naar mijn review en swatches!

boudoir Charm Collectie inhoud box

Over Boudoir Charm Collectie

Over Pink Gellac Boudoir Charm Collectie

Donderdag 1 oktober was het dan zover de Pink Gellac Boudoir Charm Collectie. Ik had een week eerder al de collectie ontvangen om te reviewen en vandaag mag ik ze dan eindelijk delen. De collectie bevat vijf hele mooie elegante kleuren met hier en daar een subtiele glitter. Aan het einde van de review zal ik zeggen welke mijn favoriet is.

Boudoir Charm Collectie Over 2

De kleuren van de Boudoir Charm Collectie:

  • 304 Radiant White
  • 305 Pearly Nude
  • 306 Blissed Mauve
  • 307 Maroon Purple
  • 308 Dramatic Red

Boudoir Charm Collectie – 304 Radiant White

Radiant White is de lichtste kleur van de collectie. Het is een hele zacht romantische kleur met hele fijne gouden glitters erin verwerkt. Dit geeft zeker deze kleur extra glamour. De gouden glitters maken de kleur warmer en gelijk een klein feestje op je nagels. Met twee laagjes heb je een mooie dekking.

304 Radiant White is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Boudoir Charm Collectie 305 Pearly Nude

Boudoir Charm Collectie – 305 Pearly Nude

Houd je van nude tinten zit je sowieso met deze nieuwe collectie van Pink Gellac goed. Er zitten twee hele mooie nude tinten in de Boudoir Charm collectie, waaronder de Pearly Nude. Het is een koele nude kleur, die bij iedere huidtint mooi zal matchen. Deze lak verraste mij want er zit ook hierin hele fijne glitters verwerkt en geeft je nagels dat beetje meer glam! Ook deze dekt mooi met twee dunne laagjes.

305 Pearly Nude is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Boudoir Charm Collectie 306 Blissed MauveBoudoir Charm Collectie – 306 Blissed Mauve

De tweede nude tint is Blisses Mauve. De kleur neigt naar oud roze met een neutrale ondertoon. De lak heeft een zachte glanzende creamy finish en dekt met twee laagjes.

306 Blissed Mauve is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Boudoir Charm Collectie 307 Maroon Purple

Boudoir Charm Collectie – 307 Maroon Purple

Maroon Purple is een diep paarse kleur en wat mij betreft de perfecte herfst kleur! De kleur bevat een rode ondertoon wat de lak heel elegant. Zeker als je een keer iets anders wilt als klassieke bordeaux kleur op je nagels. Deze kleur heeft ook een creamy finish en dekt met twee laagjes.

307 Maroon Purple is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Boudoir Charm Collectie 308 Dramatic Red

Boudoir Charm Collectie – 308 Dramatic Red

Houd je van roodtinten en dan vooral die mooi diep rode kleuren, dan is Dramatic Red iets voor jou! De kleur is diep wijnrood. Het geeft je nagels een classy, mysterieuze uitstraling. En het mooiste van deze lak is dat hij bomvol met glitters zit, wat een mooie diepte geeft.

308 Dramatic Red is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €15,00

Boudoir Charm Collectie eind foto

Conclusie

Als ik heel eerlijk ben vind ik dit één van de mooiste collecties die Pink Gellac het afgelopen jaar heeft uitgebracht. Ik ben zelf groot fan van elegante en vrouwelijke tinten, dus ik kon mijn hart ophalen met de Boudoir Charm Collectie. Mijn favoriet is zonder twijfel 307 Maroon Purple! een prachtige, vrouwelijke herfst kleur!

 

Color Box Boudoir Charm is verkrijgbaar bij Pink Gellac voor €75,00