Sinds vorige maand is er een nieuw skincare merk in Nederland: APTO Skincare! Het is een Amerikaans clean beauty merk dat zich helemaal berust op groen. De formules zijn plant powered en de verpakkingen zijn volledig recyclebaar. En het mooiste van alles? Het is allemaal erg betaalbaar!

APTO Skincare

De collectie van APTO Skincare bestaat uit zeven skincare essentials. Het loopt uiteen van een reiniger tot een masker en van een spray tot een moisturizer. Allemaal hebben ze één ding gemeen: het zijn clean beauty producten. Ze bevatten geen laboratorium toevoegingen, maar enkel pure plantaardige werkstoffen. De formule is dus groen en dat is top, want hier is steeds meer vraag naar.

APTO Skincare reiniging

Elk beautyritueel beginnen we met een goede reiniging. Reinigen is een must, want reinig je niet dan heeft huidverzorging ook niet zo heel veel zin. Deze Oranjebloesem reiniger is heel zacht voor de huid en ontwikkeld om de huid te ontdoen van vuil, onzuiverheden en talg. Het product komt in een handige pompflacon, waardoor je goed gedoseerd en schoon kunt werken.

De textuur is vrij vloeibaar en dikke prima voor een reiniger. Samen met water haal je er make-up en alle andere onzuiverheden van af. Een fijn detail is dat het ruikt naar citrus, wat lekker verkwikkend werkt. De huid voelt nadien zacht en schoon aan. Een pompflacon heeft een inhoud van 120 ml. en kost €15,-.

APTO Skincare maskertje

Regelmatig een maskertje gebruiken is heel goed voor de huid, want hiermee geef je deze echt een boost. Dit fijne Kurkuma masker is een alles in één masker. Het zuivert, verheldert en kalmeert de huid. De formule bestaat uit o.a. kurkuma dat kalmerend werkt en azelaïnezuur dat de poriën goed zuivert. Dit helpt om dode huidcellen te verwijderen, waardoor puistjes voorkomen worden.

De textuur is vrij zacht. Je brengt het lekker dun aan en laat het even zijn werk doen. Erna spoel je het makkelijk af en voelt je huid heel fijn en comfortabel aan. Bij regelmatig gebruik krijg je een mooie en egale teint. Het maskertje is door zijn zuiverende werking ideaal voor de onzuivere huid en de huid die gevoelig is voor acne. Een pluspuntje is weer de geur, deze is lekker kruidig. Het masker komt in een tube van 60 ml. en kost €13,-.

APTO Skincare verzorging

Een goede dagelijkse verzorging is een must. Breng tweemaal per dag een verzorging aan, zowel in de ochtend als in de avond. Hier kun je bijvoorbeeld deze Granaatappel moisturizer voor gebruiken. Deze voedt de huid en geeft een fijne hydratatie.

De textuur van de moisturizer is vrij dun en het smeert hierdoor heel fijn over de huid. Hij voelt lekker licht aan en trekt snel in. Je merkt helemaal niet eens dat je hem draagt. Bij dagelijks gebruik gaat ook hier je huid van stralen. Jammer is dat hij geen geur heeft, maar het gaat natuurlijk om het resultaat. Ook deze tube heeft een inhoud van 60 ml. en kost €15,-.

De producten van APTO Skincare zijn uitsluitend verkrijgbaar bij Etos en op Etos.nl.