Wist je dat de populaire Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation vernieuwd is? Hij blijft tot wel 24 uur perfect zitten en is touch- en glansproof. Meer over deze vernieuwde foundation vertel ik je zo!

Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation

16 kleuren, dat is de hoeveelheid kleuren waarin je deze vernieuwde Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation kunt shoppen. Dat is best veel! Heel fijn ook, want zo is er voor bijna elke teint wel een passend kleurtje te vinden. De kleuren worden onderverdeeld in koel (C), warm (W) en neutraal (N). Ik heb zelf een warme ondertoon, alleen is de kleur W70 Warm Sand, net iets te donker. Ik meng hem dan ook met de kleur C40 Light Ivory en dan is hij top!

De verpakking is echt helemaal in de stijl van Max Factor. Lekker herkenbaar en voor een merk is dat natuurlijk helemaal goed! De flesjes zijn van glas (niet laten vallen dus) en hebben een pompje. Handig met doseren en schoon werken, minder handig met alles eruit krijgen. Ze hebben een inhoud van 30 ml. en daar kun je dus best even mee vooruit. Per toepassing gebruik je namelijk echt maar een beetje.

De foundation heeft een 3-in-1 formule, wat wilt zeggen dat hij zowel als primer werkt, als concealer en als een foundation. Hij dekt best goed (hij heeft een medium tot volledige dekking) en is dus ideaal wanneer je oneffenheden weggewerkt wilt hebben. Hij matteert tevens en voelt heel fijn en natuurlijk aan. Middels een speciale techniek beweegt de foundation mee met de huid, waardoor hij aanvoelt als een tweede huid. Mooi is de soft airbrush finish die zorgt voor een ontzettend mooi effect.

Normaal gesproken hou ik echt van een glow in mijn foundation. Deze geeft dat niet, maar met andere producten zoals een highlighter, kun je natuurlijk zelf die glow nog aanbrengen. Ik vind het een top foundation, al helemaal voor het geld. Hij laat zich prima aanbrengen, voelt heel natuurlijk en comfortabel aan en geeft een mooi en egaal resultaat. De Max Factor Facefinity All Day Flawless Airbrush Finish foundation is vegan en bevat een SPF20. Aan dat laatste hebben we momenteel niet zoveel, maar in het voorjaar is dat natuurlijk ideaal. Je shopt de Max Factor foundation bij de bekende verkooppunten (zoals de drogisterijen) en online voor €17,99.