Is je woning momenteel erg saai en neutraal van kleur? Gebruik je veel wit- en crème tinten en ben je toe aan wat kleur? Behang dan een deel van je woning met kleurrijk behang, zoals blauw behang. Door een of meerdere muren te behangen met een kleur, geef je direct veel meer sfeer aan je woning. Wij delen graag een aantal tips met je, hoe jij met blauw behang meer kleur geeft aan je woning.

Blauw behang

Allereerst is het belangrijk om te kiezen voor welke kleur je gaat. Momenteel is blauw
behang
een echte trend. Blauw is over het algemeen een koele kleur, maar je kunt ook kiezen voor een blauwe print waar warme kleuren aan zijn toegevoegd. Je kunt kiezen voor een drukke, blauwe print maar ook voor een rustig design. Kies je voor een drukke print? Behang dan niet te veel muren met dit behang, maar kies bijvoorbeeld voor een wand en creëer hier een eyecatcher met het behang. Rustiger behang kun je gemakkelijker op meerdere plekken gebruiken.

Voor welke print ga je?

Zoals we hierboven al kort omschreven, zijn er tal van prints waar je uit kunt kiezen. Zo heb je bijvoorbeeld Grafisch behang welke zich kenmerkt door grafische prints die verschillende effecten creëren. Zo lijkt dit behang soms zelfs 3D of van kleur te veranderen, net hoe dat de zon erop schijnt. Heel gaaf! Ben je meer van de rustige prints? Kijk dan eens naar Luxe behang. Dit is behang met een print, maar vaak net wat rustiger dan bijvoorbeeld een grafische print. Dit behang is ook goed te combineren met gave decoraties in je woning, omdat de achtergrond rustiger is dan bij een drukke print.

Welke ruimtes?

Design behang kun je door het hele huis heen gebruiken. Dit geldt ook voor de trendkleur blauw. Deze staat zowel goed in ruimtes als de woonkamer of keuken, als in de slaapkamer of kinderkamer. Je kunt ervoor kiezen om hetzelfde behang op meerdere plekken te gebruiken, maar je kunt natuurlijk ook lekker los gaan met verschillende kleuren en prints! Op de website van Colored Walls vind je tal van soorten en kleuren behang, met naast blauw behang ook nog vele andere mooie tinten. Laat je inspireren!

Tip: voor € 3,50 kun je staaltjes ontvangen van het behang, zo kun je het in het echt bekijken en kijken of het past in jouw woning.

Heb jij behang in huis?

Meer kleur in je woning met blauw behang