Veel bloggers spenderen veel tijd op hun laptop of telefoon. Maar wanneer je toch liever achter je laptop zit is het toch onhandig als je bijvoorbeeld Instagram wilt gebruiken. Ik heb een mega goede Bluestack #hack voor je zodat je op je laptop toch op Instagram (en ook DM) kan! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Ik zelf maak regelmatig gebruik van apps en diensten die niet op de PC te gebruiken zijn. Denk maar eens aan Instagram Direct Message. Regelmatig zit ik lekker te kletsen met mensen op Insta DM maar wanneer ik dan achter de pc kruip kan ik niet verder. Dat is best onhandig als je veel uren achter een vaste pc of laptop zit want je wilt ook niet steeds moeten switchen naar je telefoon.

Instagram DM op je laptop via Bluestacks!

Tijd om eens naar een oplossing te zoeken dus! Na wat zoeken kwam ik uit op een programma dat eigenlijk een soort tablet is, alleen dan op PC. Het programma heet Bluestacks. Met Bluestacks open je dus als het ware een Android tablet waar je alle apps die je normaal gebruikt ook kan openen, waaronder dus Instagram. Heel handig want zo kan je alle features gebruiken die je op je telefoon kan openen, alleen dan ook vanaf je laptop of PC. Zo kan je dus ook je Instagram DM op je laptop bekijken!

bluestacks 1

Hoe werkt het?

Simpel, download hier het Bluestacks programma.
Installeer de software volgens de aanwijzingen.
Installeer de apps die je wilt gebruiken zoals je dat op je telefoon of tablet ook doet!

instagram dm op je laptop

Heel simpel dus. Mocht je het toch fijn vinden om er een video uitleg bij te krijgen? Zoek dan op YouTube naar Bluestacks installeren en dan vind je een hele hoop tutorials. Je moet het gewoon zien als je tablet of telefoon en dan kom je er heel snel uit. Leuk weetje, je kan dus hiermee ook bijvoorbeeld Popcorn time of Whatsapp installeren. Ik ben fan kan inmiddels niet meer zonder! Hopelijk heb jij er ook wat aan.

Gebruik jij ook vaak Instagram direct messages? Of andere apps die je graag ook op de PC zou willen gebruiken?

Handtekening Jamey

instagram dm op je laptop