Ja, je leest het goed! Vandaag laat mijn lieve vriend Bram zich lenen voor een outfit post! Regelmatig ziet hij mijn outfits voorbijkomen maar nu staat hij een keer voor mijn camera! Benieuwd? Lees dan snel verder.

Afgelopen week is Bram bij zijn nieuwe job begonnen. Bij zijn vorige werkgever hadden ze mooie werkkleding (echt hele mooie overhemden!). Maar bij zijn nieuwe job niet. Dus dat betekend dat er weer een paar nieuwe overhemden aangeschaft moesten worden. Van Overhemden.com kreeg hij een prachtig overhemd van het merk Cicle of Gentlemen. Echt perfect getimed dus!

Circle of Gentlemen

Alleen de naam al straalt luxe uit als je het mij vraagt. Het is een heel leuk, origineel en jong merk dat oorspronkelijk uit Nederland komt. Wat Bram aantrok aan dit overhemd is dat ze mooi getailleerd vallen en daardoor goed aansluiten op zijn lichaam. Volgens ons is een goed passend overhemd echt een MUST voor iedere man. Het Circle of Gentlemen overhemd wat Bram draagt heeft een bijna jeans blauwe kleur met witte stippen. Ik dacht eerst dat het misschien een beetje druk zou staan met al die stipjes. Maar wanneer hij hem aan heeft valt het echt reuze mee.

Omdat we lekker naar het water gingen met Milo draagt Bram een mooie grijze spijkerbroek met daarbij zijn nieuwe Timberlands. Deze hebben we voor een heel leuk prijsje gekocht in Londen. Als ik Bram mag geloven zitten ze als slofjes!

Hoewel het niet koud was stond er wel een fris windje. Een lekkere jack was dus wel fijn! Het dons jasje wat hij draagt zie je steeds vaker in de winkels hangen. Ze wegen niets, zijn lekker warm en kunnen ook heel makkelijk opgerold worden en als een klein pakketje in je tas. Echt fijn om mee te nemen als je twijfelt over het weer dus. Mocht je nog eens op zoek zijn naar andere leuke merken voor bijvoorbeeld fashion accessoires voor mannen? Zoek dan eens op Only and sons of Les Deux. Echt een aanrader!

Hopelijk vonden jullie het leuk om ook eens een keer een mannelijke outfit post te zien! Zouden jullie vaker outfits van Bram willen zien?

Handtekening Jamey