Heeft je huid een bom aan verzorging nodig nu net zo na de winter? Ik snap het wel, want door alle invloeden van buitenaf (zoals de warmte binnen van de centrale verwarming en de gure koude wind buiten) wordt onze huid droog en trekkerig. Totaal niet comfortabel natuurlijk en daarom is het tijd om goed te smeren. Met een gezichtsolie wel te verstaan, want een olie zit bomvol voedende ingrediënten die een boost geven als het om hydratatie gaat. Vandaag ga ik het hebben over de Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil van IK Skin Perfection.

Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil

De producten van IK Skin Perfection werken huidverbeterend en zijn geschikt voor de (extreem) gevoelige huid. De ingrediënten zijn 100% puur, krachtig en organisch, waardoor het ook wel groene cosmeceuticals genoemd worden. De pH-waarde van deze olie is afgestemd op de pH-waarde van de huid, zodat de zuurgraad niet aangetast wordt en herstelt wordt indien nodig. De olie werkt perfect op het gebied van anti-aging, want een gehydrateerde huid is een volle huid waar niet veel plek is voor rimpels en lijntjes. Hij voedt, verstevigt en stimuleert de cellen maximaal waardoor je huid weer gaat stralen.

De textuur van de olie is rijk en echt heerlijk. Hij is vrij dun en smeert daardoor heel goed uit. Opvallend is dat het product heel snel door de huid wordt opgenomen en meteen dat comfortabele gevoel geeft. Geen trekkerig of droog gevoel meer dus. Er blijft geen vet of plakkerig laagje achter, maar enkel een zachte en mooie huid. De huid krijgt hierdoor ook haar natuurlijke mooie glow terug, super voor in de zomer natuurlijk! Opvallend is overigens de heerlijke kruidige geur, ik hou hiervan!

De IK Skin Perfection Re-Newing+ Anti-Aging Restoring Oil is geschikt voor de huid die net iets meer verzorging nodig heeft, voor de rijpere huid, de droge huid en zelfs de huid die door de zon beschadigd is. Een olie dus om altijd in huis te hebben, want met de zomer in aantocht kan hij heel veel voor je gaan betekenen. De olie breng je overigens makkelijkaan met het pipetje, waarmee je handig kunt doseren. Enkele drupjes zijn al genoeg per toepassing voor het gezicht, hals en decolleté. Je kunt de olie elke dag zowel in de ochtend als avond aanbrengen op een gereinigde huid en onder een crème. Hij kost €34,80 voor een inhoud van 15 ml. en is verkrijgbaar bij www.ik-skinperfection.nl.